Fapt divers

Primăvara – vizită oficială? Astăzi, 6 februarie 2007, ora 11:36, în părculeţul din faţa Spitalului Municipal:





Soarele nu va mai răsări pe strada Budişteanu. Astăzi de dimineaţă, Soarele nu a mai apărut, la ora stabilită, pe strada General Constatin Budişteanu. După cum era de aşteptat, a fost înghiţit de coşmarul de lângă Catedrala Sf. Iosif. Reporterul nostru era la faţa locului când ultimele raze încercau să scape printre dinţii monstruoşi ai bestiei.




Actul heliofag a produs reactii diverse printre trecatori: unii au izbucnit în lacrimi, alţii în accese incoercibile de vomă, iar cei mai puţin norocoşi, în accese incoercibile de indiferenţă.

Reamintim cititorilor că strada Budişteanu, înainte de a fi cuprinsă de tenebrele eterne, era o veche uliţă boemă a vopselei Galben, pe care se afla Universitatea de Arte, atelierul lui Cornel Medrea, biserica lui Manea Brutarul, Insitutul de matematică, stabilimentul Gyurghioalei, casa Vădeanu, etc.
“Tot mai mulţi Sori par să dispară în ultimi ani în Bucureşti”, ne declară fantoma amiralului Vasile Urseanu. “Unii sunt mâncaţi cu încetul, alţii se duc sub pământ odată cu cartierele îngropate, alţii pur şi simplu pleacă. Nu am mai obsevat însă o devorare aşa de rapidă ca cea de astăzi”.

Reporterul nostru a mai apucat să fotografieze în ultima clipă câteva repere ale străzii General Constantin Budişteanu.


Vă mulţumim pentru atenţie şi vă invităm să urmăriţi publicitate.

About The Author

1 thought on “Fapt divers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.