Am impresia ca am găsit un paradox.

Ipohondria e atunci cand ai impresia ca ai o boala, dar de fapt n-o ai.
Dar daca ai impresia ca esti ipohondru, si de fapt nu esti ipohondru? Nu inseamna asta ca esti ipohondru? Deci ca nu esti? Deci că eşti?

About The Author

18 thoughts on “Am impresia ca am găsit un paradox.

  1. Deci că nu eşti? Deci că eşti? (M-aş duce dacă al putea ieşi din paradoxul ăsta.) Deci că nu eşti? Deci că eşti?

  2. ha, ha !niceeee… si io mi-am pus intrebarea asta (stii cum e :in fiecare idee geniala regaseti de fapt propriile idei :)). uite ce zic io: dc iti faci probl k esti ipohondru se cheama k ai avut destula luciditate sa realizezi k temerile tale legate de tot felu’ de boli sunt nefondate. deci nu e ipohondrie. e altceva, nush inca ce. cand aflu iti zic

  3. nenea doctoru’… ipohondria nu e o boală, e doar psihopatie, o accentuare a unei caracteristici a personalităţii individului.

  4. eu, care sunt putin mai mult ipohondru, confirm ca in viata reala esti cand ipo cand nu. doar atunci cand esti ipo, constientizezi ca esti ipo. adica nu ai impresia ca esti. ci chiar stii ca esti. in restul timpului esti ocupat in a crede ca ai boala x. foarte ocupat.

  5. Monica, daca esti atat de ipohondru incat ipohondria simte si apare, inseamna ca pana la urma devii ipohondru ceea ce erai de la inceput. Simplu, nu_

  6. Hă, hă, ştiu şi eu cum e cu teoremele alea (crez). (Aveam o altă discuţie cu altcineva, oare Godel era credincios sau ateu?)

    Alminteri, ce poci să zic dec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.