Crunta încăierare din strada Poseidon

Ieri seară, reporterii noştrii aflaţi în misiunea lor continuă de a găsi noi lumi şi noi civilizaţii, au asistat la o cruntă încăierare ce putea degenera uşor în crimă pasională. La momentul sosirii reporterilor, anunţaţi de un telefon anonim, pe strada Poseidon domnea un calm aparent, locuitorii străzii se plimbau liniştiţi în soarele cald al după-amiezii.




Pentru ca, doar câteva clipe mai târziu, sub ochii stupefiaţi ai martorilor, să se desfăşoare următoarea scenă:




Pentru a înţelege mai bine această explozie de violenţă, am interviewat câţiva dintre sus-numiţii martori:

soarele cald al după-amiezii (v-am zis de la început că e martor)





clanul Barcă, ai cărui membri susţin că din păcate la ora aceea îşi făceau toţi siesta




-cele câteva sute de membri adunaţi pentru o ceremonie a Cultului Pescăruşului Infinit, care însă au depus un jurământ de zbierat şi de la care nu am înţeles mare lucru




-câţiva corcoduşi (Prunus cerasifera) precum şi o Forsythia, adunaţi la un congres de lingvistică, de la care am aflat că corcoduşul se numeşte în engleză “cherry plum”, iar în franceză “prunier myrobalan” (myrobalan însemnând în greaca veche “ghindă parfumată”) ceea ce a fost foarte util pentru că niciodată n-am ştiut cum se numeşte corcoduşul în aceste limbi de circulaţie internaţională.





Aşadar, deşi de la martori nu am aflat mai nimic, surse confidenţiale ne-au informat că a fost vorba de o încăierare din gelozie, în care domnul Murdock Elinescu (la dreapta în fotografia încăierării) a aflat că soţia dumnealui a făcut nişte ouă cu domnul Jean-Philippe Stânjenel (la stânga în fotografia încăierării).

Vă vom ţine la curent cu alte uluitoare evenimente care se petrec chiar sub nasul dumneavoastră, pentru că în Mahala vezi şi ştii ce vezi.

About The Author

5 thoughts on “Crunta încăierare din strada Poseidon

  1. Ce dragut… ai fotografiat florile mele preferate (ploaia de aur) – mi-era asa de ciuda ca am uitat aparatul foto acasa si, pe langa faptul ca am flori sub fereastra, trec zilnic prin Cismigiu…
    Ti-am trimis un mail. O zi frumoasa!

  2. buuunn. bravo! murgul meu a ris copios. iar eu nu l-am lasat mai presus. o s ate mai citesc. nu de alta, dar tre’ sa fiu la curent cu ce se intimpla in mahala. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.