În care aflăm în sfârşit cine este Vlad S. şi la ce se utilizează

Din momentul în care realizăm că genul meu proxim este “ceva”, problema definirii mele se pune atunci când investigăm diferenţa specifică. Care diferenţă specifică…Care diferenţă specifică? Că nu e, nene. Nu, sincer, io nu văd niciuna. Poate vedeţi voi, dar mă îndoiesc sincer. Ce este specific la Vlad S., de poţi să zici că e Vlad S.? Nimica.

Mi-a luat foarte mult să rezolv această problemă ontologică, dar cred că am reuşit. Diferenţa specifică, prin care îl definim pe Vlad, adică pe mine, e tocmai că nu e niciuna. Ceea ce înseamnă, în fond, că între mine şi domniile voastre nu există nicio diferenţă. Luaţi la întâmplare orice cititor al blogului acesta: va fi identic cu mine.

Acuma, că am rezolvat această spinoasă problemă, să trecem la cealaltă, enunţată din titlu. La ce serveşte Vlad S. La următoarele: ca să vă uitaţi la voi înşivă. Mă poci întoarce şi cu spatele, ca să vedeţi cum arată propria ceafă, ceea ce altfel ar fi destul de dificil, în absenţa a două oglinzi şi a unei frizeriţe. Mira me, soy tu espejo, sau cum se zice.

About The Author

6 thoughts on “În care aflăm în sfârşit cine este Vlad S. şi la ce se utilizează

  1. Ahhhh, ce m-am speriat cand am cetit titlul. Am crezut ca vrei sa dai pe cineva in gat. Primas data mi-a venit in cap o logica, dar Vlad Stroescu anterior mi-a luat-o inainte. Acuma zic doar atata: habarnaveam ca sunt o oglinda. Si ca oglinzile sunt io, intr-un fel.

  2. Vlad Stroescu, haaa, nu! Doar eu sunt tu, tu nu eşti eu. Oglinda nu merge bidirecţional.

    Deci, Madelin, doar eu sunt oglindă, dumneata nu.

  3. Vlad, io cred că fiecare dintre noi e o oglindă, pentru cine ştie să bage de seamă. Pe de altă parte, abia acum înţeleg de ce te citesc… ca să ma mai uit din când în când în mine – şi ca să nu mă uit pe mine.

  4. Mie personal imi foloseste Vlad Stroescu la:

    1. relaxare de tip socializare pe net (am zis ca ma simt ca in tabara aici, sau ca intr-o excursie de grup)
    2. ma calmeaza calmul si toleranta lui Vlad in posturi si comentarii (eu chiar ca sunt anxios zilele astea)
    3. mai intalnesc alti useri cu bloguri misto gen Arrow si WE, de exemplu
    4. participa si Blegoo pe aici, si pe el il consider prietenul meu fidel virtual, ca eu mi-am dorit sa am si eu un caine cand eram mic, dar nu m-a lasat mama, iar acum recunosc ca nu as sti cum sa am grija de el, deci e mai bine perntru el sa fie ingrijit de altii mai priceputi, nu de mine
    5. invat lucruri noi despre limba franceza de la userul B.deComp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.