About The Author

11 thoughts on “Dâmboviţa

  1. Pushthebutton, eşti foarte amabil. Mie nu, sunt destul de oribile, dar nu există blog fără poze din astea, aşa că mă conformez.

  2. ahh, iar faci de-astea! cum, ma Vlad, iti zice cineva ca ii plac si tu sari ca sunt oribile? pai falsa asta modestie / complex de inferioritate sau ce-o fi e o foooarte naspa. nu stii sa primesti aprecieri – invata! ca altfel jignesti privitorul / vizitatorul etc. ce Dumnezeu, astea-s chestii elementare.
    nu observi ca dupa replica matale ca nuca-n perete, n-a mai zis nimeni nici pâs?

    iote si mie-mi plac, si inca foarte, si daca asta inseamna ca deja suntem 2 cu gusturi destul de oribile, sa vaz cum scoti camasa acuma sa stergi jignirea adusa, ia!

    pe urma, io nu intru pe blogul asta fiin’ca e ca toate blogurile, dupa cum vaz ca incerci matale sa il conformezi. io intru pentru ca e un blog misto, cu un autor de blog misto si cu un public ales din care ma onoreaza sa fac parte. vrei sa spui ca tu pentru noi postezi balarii, pe motiv ca nu ezista blog fara de-astea?… crez ca vrei sa faci urgent o rectificare…

  3. Pai si mie imi plac pozele, acu sa te vaz Vladule, ai trecut de camasa si ai ajuns la maieu! Hihihi!

    PS
    Si mie mi-a venit sa zic ce-o zis Eva da’ m-am abtinutara, nus de ce. Adica stiu de ce, pentru ca devin cam subiectiva cand e vorba da oameni pe care-i iubex si nu le mai zic asa de usor replici.
    Da’ are un mare point Eva, ie clar!

  4. e, pai cum sa nu le zici Madelin, tocmai, daca-i iubexsi, mai cu foc sa le zici! e mai greu la-nceput da pe urma sa vezi ce prinzi gustu 🙂

  5. dada, acu’ sa sar si io ca si io am observat ca cum iti zice cineva de bine, cum te codesti.
    sunt 2 poze teribile pe-acolo si una trista. prima teribila e aia cu iarba si pe cer niste d-alea negre, nori incarcati. a 2-a e aia cu ceru-balta. si aia trista e cu dama din coltu’ din stanga.

  6. Eva, Madelin, poate dacă aş fi un galant aş şti cum să încasez un compliment. Dar nu sunt, în plus sunt şi un fel de moş care ţine la voi şi din când în când e mai aspru, ca să ştiţi ce e frumos şi ce nu. Pozele alea nu sunt frumoase, sunt un fel de simulacru, de minciună. Şi chiar şi aşa, sunt foarte proaste, uite cum apare firul ăla electric drept în mijlocu pozei cu gagica.

  7. care ma pregateam sa vin cu contraargumente concrete pentru care pozele e bine facute, mi-am dat seama (la timp sa nu ma atac, in plus) ca ele fiind alb-negru, dijaba, tu tot la negru te uiti, si poate noi tot numa la alb. si ce-i drept, au mai mult negru ca alb. da cand vei binevoi sa ne-ntalnim cu totii pe orisicare din nuantele lu gri, sa ne dai de veste.

    da tot tre sa mai zic civa: realitatea firului aluia electric (“drept in mijlocu pozei”) nu anuleaza realitatea spuselor mele+a lu madelin (+a lu alti privitori). but stick to your and only referential, if it pleases you, ca doara noi n-om crapa, e lumea plina de bloguri cu poze foarte proaste si autori cu zile asijderea. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.