About The Author

38 thoughts on “Subiect de dezbatere

 1. Madelin, mi-e teamă că mi-e cam greu, unu, greu de tradus, doi, că mi-e cam ruşine. Dar, pe scurt, zice că, în 95% din cazuri, femeia se plictiseşte când face amor.
  Şi continuă:
  “Qu’elle le taise ou qu’elle le confesse
  C’est pas tous les jours qu’on lui déride les fesses
  Les pauvres bougres convaincus
  Du contraire sont des cocus” etc.

 2. aha.. gugl translator era oarecum criptic…iar franceza mea din clasa V-a a ramas in clasa a cincea.
  Eu as replica ca, in 95% din cazuri, barbatul se plictiseste cand nu face amor.
  Migrena deja e overrated, ar trebui ceva mai imaginativ.

 3. deci, ca sa nu mor prost, ce se intampla cu cele 5 procente ramase?

  “cinq fois sur cent
  la femme baise en s’emmerdant”?

 4. Fluture, excelent exemplu de logica ‘patafizica! (Pentru ca, sa ne aducem aminte, ‘patafizica se scrie cu apostrophe.)

  Tapire, migrena nu e overrated, e un artefact verbal, na. (Acuma o sa ma’ntrebe ce’i aia.)

 5. Pinocchio – ce-i aia?

  PS. Vlad, poti sa pui la captcha si altceva decat “ferentari”? Macar asa, din cand in cand, un shanzelize sau monmartr, pentru noi, fitosii. Daca nu se poate, inteleg.

 6. astea sunt din benzile desenate pe care le-ai gasit la gazdele tale franceze de cand erai mic (istoria cu ceasul si plansul si banca din paris)?

 7. Fluture, daca de ‘patafizica ma intrebi, atunci vezi pe blogul de specialitate: http://patafizicasifum.blogspot.com/ si mai ales postul unde hiiii, ce-a mai râs Ioana Dark a lu Noe: http://www.centrul-cultural-pitesti.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1539&Itemid=104
  ‘Patafizica fiind de altfel inventata in Franta, chestia urmatoare pe care probabil o sa o auzi de la Popesti-Leordeni va fi ca esti ‘patafizician :-))

  Iar daca de artefactul verbal ma intrebi: Aa nuuuuu, asta trebuie sa ma intrebe Tapirul :-))

 8. Pinocchio, pai eu mai stiu ce intrebam?

  Iar doamna care spune ca nu exista fizica fara patafum, e la mine in reader, deci, da!

 9. Fluture, sunt aiurit. Dashboardul mi s-a schimbat, nu ma mai descurc sa schimb cuvintele alea. Maine sunt de garda. In eventualitatea ca o sa maifiu in veaţă, mai caut sâmbătă dupe amiază. Dacă nu, atuncea ferentari o să rămâie pentru eternitate.

 10. Gata, am adăugat în listă noi şi incitante cuvinte. Acum ne putem întoarce la spinoasa noastră dezbatere.
  Gagicile ce zice?

 11. mea culpa, am upgradat wordpresu fara sa mai anunt
  io intai vreau sa lamuresc clar o dilema: 95% dintre femei, sau la orice femeie, 95% din cazuri?

 12. “ceacapaca”? conasule, faceti misto de mine?

  tapirul, e la singular, deci 95% din cazuri, la o singura femeie. Daca sunt mai multe, se aplica regula inmultirii proportionalitatii. cred. Daca nu, nu se aplica.

 13. “haa!”, la chestia asta nu ma gandisem. Scuze ca-ti irosesc pretiosul timp. Ne putem intoarce la “ferentari”, nu-i problema.

  PS. dar eu tot o sa mai vin. Poate, poate.

 14. ai dreptate fluture, e “la” (lilalilulu)
  poezia continua asa
  ..et quatre-vingt-quinze fois sur cent
  les hommes ne se rendent pas compte

  (or so)

 15. eee, vezi ca se poate? “montmartre”

  tapirul, da, si vezi ca vorbeste de “la femme” si “les hommes”… adica ne scoate vinovati pe toti.

 16. Consider că dezbaterea asta nu e închisă. (În plus, mi-e tare milă de posturile mele, copilaşii miei, care se scufundă în bezna uitării după o zi.)

  Deci? Vrem mai multe răspunsuri de la gagici.

 17. Iha, e vrajeala. Maxim in 30% din cazuri se plictisesc. Si atunci cea mai mare vina o au hormonii care in unele perioade sunt neprielnici.
  Ai putea sa mai publici odata vechile posturi, mai ales cele care iti plac. eu acum iti descopar blogul si m-as bucura.
  P.S. Iha e cuvantul anti spam, de unde le-ai mai scos?:)

 18. Eu nu am experienta vasta practica personala in domeniu, dar mie nu mi s-a comunicat niciodata fie verbal fie neverbal ca s-a plictisit cineva, dar, recunosc, este ca poate nu sunt atat de flink (istet, priceput) in a recunoaste semnalele acestea neverbale primite de mine de la femei, iar pe cele verbale tind sa le tune-out deoarece vocile feminine, cu cateva rare exceptii, nu ma incanta si nu ma atrag foarte mult. Chiar scriam odata la mine pe blog ca poate tocmai din acesata cauza am avut mote poate mai mici decat meritam la scoala deoarece majoritatea profesoarelor erau de sex feminin si eu tindeam sa nu fiu deci prea atent la lectiile predate de ele. Am avut profesor barbat la romana in clasa a 9-a si atunic ma luat eu nota cea mai mare la romana din liceu (9), am mai avut profesor barbat la engleza, dar acolo am luat 10 pentru ca stiam deja engleza la nivel avansat si nici nu mai era nevoie sa ascult ce zice el, si am mai avut un profesor barbat in timpul singurului an de latina pe care l-am facut eu la liceu, dar el nu ne vorbea prea mult (am scris si despre el in postul meu Profesorii de pe blog). Aa, si la sport, dar ala de obicei ne dadea ordine,nu vorbea cu noi propriu-zis, asa ca am avut nota 8, desi m-am straduit cat am putut de tare, deaorece eu tind sa execut diverse ordine fara sa cracnesc cand le primesc pe tonul potrivit de la persoane potrivite (altfel ma razvratesc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.