About The Author

27 thoughts on “Vine Crăciunul în cartier

  1. e cîntece frumoase, de jale şi de dor, ale poporului român contemporan, Pinocchio. offf. şi fireşte că le cîntăm şi la Crăciun, că suntem un neam respectabil cu tradiţia din tată-n fiu.

  2. Adică e manele manele, pe subecte de Crăciun. Sincer, pe mine nu mă deranjează. Dacă blondie, oana sârbu fuego sau alte popstaruri fac cântece de Crăciun, de ce nu şi manele? Ce, ei n-are Crăciun? Serios acum, ce să asculte de sărbători, Nat King Cole sau Oratoriul de Crăciun al lui Bach?

    Ia uite ce bine le zice Guţă.

  3. oana sarbu ciresarii sau liceenii, ce stii tu, tu nu ai fost liceean, e subect de analize jungiene. asa ca oana sarbu fuego are voie sa cante orice.

  4. Mda, cred ca merităm încă un strip cu henri purcel, altfel văd că e în pericol să fie casat şi reciclat.

  5. cine e si fuego asta? credeam ca e vreun nume de-al ei. asa reiesea din ce scrisese vlad si credeam ca e numele sotzului ei actual.

  6. nu-i ala care cica canta latino?
    Io-i dau dreptate lu’ vlad (care a mâncat o virgula de fapt), daca tot se canta de craciun pe peste tot si in toate stilurile, de ce nu si manele? As prefera o manea de Craciun de zece ori melodiilor obosite cu “Let it snow” si “Jingle bells” care imi dau dureri de cap deja.

  7. haida, asta-i manea ce-a pus vlad aicia? să mor şi nu bănuiam că e dacă nu ştiam dinainte, e cuminte ca o etno. serios n-are farmec 🙁  şi e o trădare a propriului grup de apartenenţă, o sfidare a tagmei maneliştilor. unde-s manelele de altădată?
    fuego ăla e, care cântă latino, da nu pepe, unu mai rău ca pepe, că ii mai mic şi seamănă cu, aş zice, henri purcel.

  8. ma da’ cârcotaşi mai sunteţi. dacă vreţi să auziţi colinde între manele şi muzică populară kitsch-oasă, uitaţi-vă la etno t.v., la favorit t.v. la favorit ştiu că fuego are chiar o emisiune.

  9. Draga tapirule, am sa te rog ( din adancul sufletului meu mic si negru) sa scoti aia cu ultimu racnet ca se incarca ca draq pagina din cauza ei. si nici nu suntem pe forum, mai avem si comentarii, la ce naiba foloseste ca io nu inteleg niciodata nimic din ea.

  10. vlad, ce a patit tema? de ce ai schimbat? numai mie mi se pare obositor textul pe stanga si fontul de culoare rosie pe fundal roz? era mult mai aerisita pagina inainte, mai putin iritanta pentru ochi si parca mergea mai bine tema cu “povestile”.

  11. Vlad, your efforts finally paid off! Dupa atatia ani de scoala si de munca, iti scrie Adriana Lima!

    Sa nu uiti sa te duci si la blogul asociat, ca te invata lucruri. Ma scuzi, ma duc sa rad.

  12. maria, jos de tot in dreapta exista o optiune de schimbat tema. Aia de dinainte de asta e photo-frame.

    Haa, se pare ca ultimul upgrade de plugins a reînlocuit cuvintele antispam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.