About The Author

25 thoughts on “Un an nou fericit.

  1. La Mulţi Ani! Să ne trăiască mahalaua!
    Cum mie îmi pică mereu “crăciun” la antispam, pot să tot urez aici! De urat aş mai ura…
    Ani mulţi, Vlade,-n mahala!

  2. Mie mi-a picat SFION si m-am tot scarpinat in cap. Credeam ca e vro gluma deaia cu hadroni, gluoni si cuarci. Pan la urma mi-a picat fisa, nene, dar greu di tat, numai dupa un dus fierbinte (creca se deschid neuronii la aburi).  Hint: o sa fie si pentru Miruna 😉

  3. iar eu am citit in postul lui madelin \”sifon\” si ma gandeam, maaaama, s-a prins? ca io inca nu ma prind.. sifon, şprit..? alea?
    Poormă mi-am dat seama ca madelin scrisese corect, sfion, despre care ma prinsesem din prima.

  4. nu! cand intri in notre (votre, leur) Europe, se face obligatoriu o injectie pentru ordine si disciplina. si sa iti sune continuu in creer oda bucuriei, ca asta e hymnul, nu? ca nu au avut sa puna aia cu ueber alles, din motive de imagistica.
    piatra cubica la milimetru, oameni uitandu-se fix in fata, cu ochelarii de cal ai bunei cresteri, doar o privire rapida taioasa si suspicioasa (ce cauti aici?), dar imediat reprimata – conditioning-ul merge la perfectiune.

    haloeu, mancati-as!

  5. astia:
    http://www.radiorabel.com/enclavedeson/mariners_de_riera.htm

    ii stie careva?

    am fost azi la politia pentru “straini”. in sala respectiva, doua custi, izolate, un erau bocanceii. in sala, la asteptare, un nashparliu cu balciza dupa el. nu stiu ce ii facuse sau nu facuse nashparliul, ca ea era f. ofticata pe el. dondaneala a urcat in volum si agitatiune, pana cand ea enervata se muta pe scaun. intre timp ii vine nasparliului randul la “vorbitor”. intra, usa se inchide automat. ea, vrea si ea sa intre dar nu se prinde ca usa era automat inchisa si se apuca sa traga din ce in ce mai disperata de clanta.

    iar eu ma hlizeam la bocancelul francofon si timorat din cusca.

    les invasions barbares. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.