Diseară mă uit la televizor

Nu mă uit aproape deloc la televizor. În seara asta voi face o excepţie, pentru că domnul doctor Florin Chirculescu (împricinatul de Corn) va fi invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu, pe Antena 2, la ora 21:00. Cel puţin aşa scrie pe blogul acestuia din urmă.  Se vor discuta chestiunile din scrisoarea deschisă de care vă vorbeam deunăzi.  Se aude în continuare, deci.

Pentru cei care nu-l cunoaşteţi pe Împricinat, chiar dacă nu daţi doi bani de pe criza din sănătate (de exemplu locuiţi în Noua Zeelandă şi nu aveţi nicio rudă aici), merită să vedeţi emisiunea măcar pentru domnia sa.  It’s a treat. Serios.

About The Author

44 thoughts on “Diseară mă uit la televizor

  1. Nu am ce sa comentez, dar cuvantul anti-spam era “lulu”, asa ca nu m-am putut abtine.

  2. Am si eu doua intrebari, imi dati voie?

    1. Inainte sa fac galerie, cum pot si eu sa vad Antena 2? (Hm, ca sa nu mai vorbim de 1, 3 si celelalte numere…)

    2. Eu de ce n-am cuvint antispam “domnu’ Inginer”?

    O:-)

  3. pinocchio, vezi ca in comentariile de la postul Impricinatului (ala in care anunta ca se duce la antena2), sunt niste linkuri.

  4. Si eu sunt anti-spam, uraa! Cetit scrisoarea, dat linku’ pe unde apucat, bucurat grozav de ce citit acum. Urmeaza cautat linkurile in scop vazut emisiune.

  5. Domnule Vlad,ati anticipat ca o sa intrati in gratiile ciutacului-selectiv sau doar ati fost traversat de moftul de a-mi sterge comentariile?

  6. domnule doru, da’ cine v-a sters ce comentariu? Nu crez ca vlad. Io nu. Then who?
    (ca’n bancul ala, knock-knock, who’s there?)

  7. pe când pe domnia ta trebuie să te trimită cineva?…
    (bancul era de fapt co-producţie, “I’m ‘boo’ – ‘boo who?’ ==> buhuhu în origine, că m-ai speriat”).
    întrebarea mea rămne, totuşi. Ce comentarii?

  8. aha. Scuzele mele atunci. Probabil ca si-a dat in petec destul de serios ca sa il stergi.

  9. de fapt,astept cele 126 de pagini ale scrisorii deschise prin care infierezi incompetenta organelor incapabile sa prinda autorii furtului plostinei.(nu sunt rautacios dar deficientele terenului imunitar ma obliga sa contractez cinism,aroganta,mistouri ieftine si scumpe si mai ales neimpacarea cu ideea de corp strain in organismul perfect al blogurilor exclusiviste)

  10. si ca sa termin de dat cu petecul,ramin la convingerea(verificata) ca-cu PUTINE EXCEPTII medicii din romanica pretind bani de la bolnavi.Ca fac pipi in chiuveta si reguleaza asistentele a spus-o(tot pe la televiziunile ciutace)diva(mihaela radulescu junior).Sunt convins ca Vlad si ceilalti medici de aici apartineti de acele putine exceptii,dar asta nu va da dreptul sa-i aparati pe ceilalti.

  11. am văz’t în sfârşit şi io emisiunea împricinatului. Ce ţi-e şi cu tehnologia (vorba lui Maicamare, am păţit multe).
    A treat, indeed.

  12. In conditiile in care nu scriu un singur rand despre ce inseamana ori cum vor recunoaste “calitatea” aia, mi se pare evident ca intreaga initiativa este perfect si exact o manifestare de interese de grup, iara nici intr-un caz deasupra lor.

  13. M.P., ce calitate? Cine? Ce? Ce interese de grup maică? Nu am înţeles comentariul.
    P.S.: Nu vă străduiţi prea tare să pricepeţi ce vrea să zică doru. Nu că ar fi complicat, dar sensul la el e de obicei acul în carul cu fân. Nu ştiu de ce e aşa de ataşat de blogul meu, ca de inamicul de clasă, că nu fac aşa de mult rău cu el.

  14. vlad, iar tu nu trebuie sa il scuzi pe doru de fiecare data cu tema ca asa e el, mai abscons.

  15. Hai mai Vlade ca nu te-ai prins. De fapt Doru are grija de sufletul tau si se asigura ca vei ajunge-n rai cand va fi.
    Sti cum e cu bancul ala. Daca la Poarta Raiului ii vei povesti Sfantului Petru ce-ai patimit cu Doru, garantat ai intrarea asigurata. 😀

  16. Andreea,nu cred ca agramatismul este un “ism” eliminatoriu pentru purcederea ta in heven,dar sunt sigur ca in ciuda mataniilor batute pe bloguri sfintiste,Sfintul Petru o sa-ti dea totusi o dictare.

  17. Multumesc pentru sus-tinere Vlad,dar totusi,care ar fi diferenta dintre Sens si un car cu fin?

  18. si daca Doru are dreptate…atat timp cat nu e o constiinta? nu ca toti care scriem in mahala ne-am da in stamba cu interese ascunse si pacatoase :))
    MP, deja e normal sa se ajunga si la interese de grup, dar oare numai un sg grup e vinovat? lumea se leaga cronic de medici cat timp 1001 de mizilicuri se petrec si in alte parti. ai vazut vreodata un “om sus-pus” sa se planga de sist medical? ma refer la cei care nu se opereaza strict la Viena/ “dincolo”..

    moama, ce lume credincioasa in mahala! chiar misto!! deci, fara infractori! 🙂

  19. “Doru-rile trece, Ploshtina ramane!”
    “S-o dam anonima. Ashea, ashea, pai s-o semnam si apoi o dam si anonima!!!”
    “Cine nare o dublura sau triplura sasi cumpere” (da’ melodia de la film ierea frumoasa)

    PS
    Vladule, creca Doru s-a suparatara ca nu l-ai facut antispam. Gen.

  20. Madelin,ca-n orice film cu prima parte reusita,al doilea instinct basic al tau lasa de dorit.Auzi,si scoate “h”-ul din Plostina,altfel Tapirul devirtualizat o sa caute in zadar rudele care n-au crezut in girafa arogantei.

  21. we, ma refeream la aparitiile tv a oamenilor simpli, de rand care au prins curaj, stimulati fiind de presa, oameni care nu stiu ce spun cand se vaita ca tre sa-si cumpere medicamentele de la farmacie, internati fiind. deci , las ca stiu ei! medicii tin medicamentele pt ei si pilele lor. iar daca o rezidenta intra in cabinet- ca la ea acasa, neschimbata inca in echipamentul de spital- traznete! daca ai timp si nervi, le explici. totusi, ei sunt grija noastra nr.1 iar maruntisurile nu ne deranjeaza, ca multe altele 🙂

    pe doamnele \”bine\” nu le vad la tv, decat daca-s dive si vor audienta sau cum spui, voturi

    ps. nu prea poci posta, imi apare un mesaj ciudat; deci nu mai intru in mahala? ok :))

  22. sprite, nu inteleg, esti un pic contradictorie. sau nu am eu acum minima acuitate mentala.

    trebuie sau nu trebuie sa isi aduca medicamente de acasa? tre sa dea “spaga” sau nu pentru un CT la spital?

  23. diverse deficite in spitale, nicio spaga nu le rezolva! la asta m-am referit: pacientul x se interneaza pe sectia y, dar, dupa un consult pe alta sectie z- consult interdisciplinar- i se recomanda un medicament pentru boala z, medicament pe care farmacia spitatului nu-l are; asa, pacientul ajunge sa-si trimita familia la o farmacie din oras. intelegi acum?

    pe bune acum, nu stiu sa se dea spaga pt un CT?!?

    pozitia mea e intre 2 categorii de oameni, asa e nasol de par in autocontradictie uneori.

  24. deci s-au adus medicamente “din afara”, caci in spital nu existau. eu asta inteleg din ce zici.

    cu CT-ul e simplu. da giftul si nu mai esti programata peste 3 saptamani la CT, ci ti se face acum. sau, te duci la particulara si daca are CT ti-l faci acolo.

  25. Am ascultat. Cum să fie? Din ce în ce mai bine. Păcat că mereu presa timpul. Iar Val Vâlcu vorbea mult prea mult fără să spună nimic, că dé, el e om de presă şi tre să se vază că e în elementul lui. Nu înţeleg de ce nu îl lasă pe împricinat să vorbească mai mult. Dar deocamdată mă bucur că există un buzz, şi îmi curăţ flinta pentru când va fi nevoie de mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.