Micuţii îşi caută o casă (post pentru iubitorii de animale)

Îi cheamă Gigel, Armand, Fleică, Şaptezecişiunu Bis, Şchiopu, Parabolică, Pterodactilu, Dionis, Charles, Duda, Captopril, Masonu, Fifty Scent şi Etcetera. Sunt adorabili gândaci de bucătărie, cu toate picioarele şi antenele (AM/FM), cu aripioare maron şi miros de caca de hipopotam. Crescuţi în subsolurile blocurilor din Rahova (aceleaşi despre care National Geographic a făcut un celebru reportaj), sunt virtual nemuritori, rezistenţi la orice fel de insecticid (verificat!). Nu rezistă însă la senviciul pe care ţi-l faci noaptea, când ai mult de lucru: sunt adorabili cum ţi se urcă pe picior, pe mână, şi apoi în farfurie. Şi mai adorabili sunt când se urcă în pat, lângă stăpân, şi încep să toarcă, emiţând efluvii de caca de hipopotam.
Îi dăruiesc, fără bani. Îi veţi îndrăgi pe dată! Primul venit, primul servit.

Aceasta nu este o şmecherie! Motivul pentru care îi ofer GRATIS este stocul practic nelimitat! Au nevoie de un cămin! Aştept cu nerăbdare oferte!

About The Author

14 thoughts on “Micuţii îşi caută o casă (post pentru iubitorii de animale)

  1. dacă mai stăteam în Grozăveşti îi luam io să îi împerechez cu ăia de acolo. Pe ai mei îi chema Ciclukrebs, Profadepatologie, Mufu, Sacâz, Zambilă, Lambada, Zilumină, Nero, Dero, Diclofenac, şi Maclavais. Pă primii unşpe.

  2. Tapire, cred că gândacii din Grozăveşti nu mai sunt ce erau. Nu mai recunosc pe niciunul.

    Ia te uită, clebs! De când nu te-am mai văzut pe aici! Cu spray de muste am dat ultima oara. Mi-au zis ca le-a placut, dar prefera Axe.

  3. ia-ți pisi, că le bagă ea gheara-n gât de uită și cum îi cheamă și ce i-a adunat…a mea face minuni! săracii, nici n-apucă să fie botezați. :))

  4. Vlad, scuza-mi scepticismul, dar sint convins ca gindacii tai sint niste pitici pe linga cei din Tenerife. Iar aia mai si zburau. Intr-adevar, mi-a aterizat odata unul din ala pe picior, n-am avut in viata mea asa o piele de gaina.

    Yours faithfully,
    Toma

    PS Nu stiu de ce, ca tocmai am luat micul dejun, dar mie imi place Fleica.

  5. am avut vizitatori de-astia cand locuiam la camin si am scapat (definitiv) de ei, cu: o solutie care se numeste “Regent”, se gaseste la farmaciile veterinare. Se foloseste pentru gandacii de colorado. Pentru gandacii de colorado, o fiola de Regent se dilueaza in 20 l de apa, dar pentru gandacii de bucatarie folosesti doar 1-2 l de apa. Solutia asta le ataca sistemul nervos.
    Nu miroase si nu cred ca e f toxica ptr. om.

  6. Pinocchio, Gramo, v-am trimis gândacii prin poştă! În câteva zile vor ieşi prin gurile de scurgere de la baie.
    Almanahe, gândacii mei mănâncă pisici (haoleu, să nu-i spuneţi lui Gramo că am încurcat-o).
    Mira, am încercat Regent, n-a mers. Cred că le place, e un fel de drog de discotecă pentru ei.

  7. Pacat ca nu mai traieste Şoni, matza lui Radu (nu mai scriu mata, ca am gresit odata si m-a trezit cu reply ca ce te iei de mama, bai, nu ti-e bine?). Era campioana la bugs-harvesting. Imi aduc aminte o noapte de pomina in Berceni cand mai aveam un pic si-i faceam traheostoma, ca aspirase un hipopotam de asta dublu la circumferinta fata de dimensiunile initiale ale traheei ei.
    Pana la urma i l-am extras cu penseta, in ciuda protestelor viguroase ale matzei – nu stiu daca ii crescusera ochii cat cepele din cauza noastra sau a lui Armand Grasanu’ din Berceni si a hiopxiei secundare.
    Ei.. amintirile.. Fie-i tzarana usoara lui Şoni, sunt sigura ca te-ar fi ajutat si pe matale.

  8. Cunosc un domn profesor universitar care a fost odata in calatorie stiintifica undeva in Rusia, nu mai stiu unde, dar era 1 pic mai departe de Maskva. Si el obisnuieste sa bea Cola. La otel, avea frigider in camera si si-a manifestat intentia sa-i dea drumu ca sa bea Cola rece. Ceilalti s-au manifestat sceptici. Da de ce, nu merge? Baaaa, merge… Pina la urma, minat de curiozitate, a bagat frigiderul in priza. Cind a pornit, hoarde de gindaci au iesit de la motor in formatii de cite sase, unul linga altul…

    Pfui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.