Twilight Saga New Moon Spoiler

Ziua trecu dureros de încet. Am încercat să-mi fac de lucru prin casă, să-i gătesc lui Charlie, dar gândurile îmi zburau neîncetat la el. Părea că îi aud vocea catifelată, şoptindu-mi numele în ureche: “Bella, te iubesc…”

Eram oare nebună? Nebună că m-am îndrăgostit de o creatură mitică, de un nemuritor? Aveam să îmbătrânesc şi să mor, în timp ce el va fi rămas veşnic tânăr, neschimbat, aşa cum  l-am văzut în acea primă zi, la şcoală?

Sângele meu îl îmbia atât de tare… Cum de înfrunta setea aceea uriaşă, inumană, dincolo de înţelegerea noastră? Nu ar fi fost mai bine pentru el să fiu departe? Nu, numai gândul că aş putea fi departe de el era mult mai mult decât puteam îndura.

Atâtea întrebări îmi sfâşiau sufletul, lăsând în loc numai zdrenţe cu margini dureroase, plutind pe un abis în al cărui capăt ghiceam un pericol nenumit, înspăimântător… M-am ghemuit pe podeaua bucătăriei, mirosul de Pur mi-a ars nările…

Seara veni în sfârşit, după o veşnicie. Când se auzi familiarul ciocănit în fereastra camerei mele, aproape că m-am sufocat de fericire.

Edward intră, tăcut ca o felină, şi mă cuprinse în braţe. O vreme mă ţinu astfel, la pieptul său rece şi tare ca marmura, mângâindu-mi fruntea înfierbântată cu mâinile sale glaciale. Nu-mi trebuia nimic mai mult decât clipa prezentă, aş fi vrut să se întindă la nesfârşit, sau dacă nu, întregul Univers să se sfârşească cu ea.

Şi totuşi, acea îndoială, acel vierme în formă de semn de întrebare mă împiedica să fiu fericită până la capăt. Am ridicat privirea către ochii lui de culoarea chilimbarului şi l-am întrebat:

– Pardon, să iertaţi, coane Fănică, că întreb: bampir…ce-i aia, bampir?

About The Author

6 thoughts on “Twilight Saga New Moon Spoiler

  1. O vreme mă ţinu astfel, la pieptul său rece şi tare ca marmura, mângâindu-mi fruntea înfierbântată cu mâinile sale glaciale.
    asta a fost dementiala :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.