Optimism

Sunt un tip destul de rutinier. Când am venit în Franta, acum 6 luni, eram foarte angoasat de schimbare, dar aveam pe undeva fiorul aventurii si speranta de mai bine.
Acum, ca ma intorc in România, sunt doar foarte angoasat de schimbare si atât.
Asta înseamna ca nu mai pot fi dezamagit!

About The Author

9 thoughts on “Optimism

  1. ba da, poti fi! un nouveau trouble d’adaptation ! crezi ca va fi usor? vei avea tot timpul indoieli! bon courage!

  2. ma bucur ca te intorci, sper sa fie un pas bun si pentru finante/cariera etc…

    te simt un om al Balcanilor, de cand ai plecat scrii altfel, ti-ai pierdut o parte din farmec, suna totul mai artificial, mai pedant – chiar daca e interesanta si experienta

    e drept ca si eu intru mai rar (ma descurajeaza si frecventele erori de server) dar tot e intre blogurile de suflet 🙂

    aici in balcani, intre herastrau si rahova, e lumea ta.

    abia astept sa scrii cartea

  3. # 8: daca eu as fi fost Vlad, zau ca m-as fi simtit jignit de eticheta ta. Noroc ca nu sunt Vlad si noroc ca nu te cunosc si n-o sa te cunosc niciodata, esti o persoana care la prima vedere, din primul comentariu, pare jignitoare si rea. Poate e insa pentru ca nu mai stii sa comunici bine, poate ca te-ai stricat cumva intre timp. Si eu am remarcat ca de cand sunt in Norvegia mi-a crescut nivelul de ostilitate, dar totusi ma lupt din rasputeri impotriva acestei tendinte. Oricum, aici, in real life, am de gand precis sa ma tin cat mai departe de orice romani si de orice imi aduce aminte de Romania. Deci poate ca o sa devin si eu asa rau si jignitor ca tine dupa un timp. Ce pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.