Pe cai

Un mare tâlhar de Ferentari a ieşit ieri din puşcărie. Probabil că l-aţi văzut toţi, la televizor, care sunteţi pe aici. Nu discutăm pe blog de ce a ieşit, cum ar fi trebuit să mai stea mult şi bine, cu ce fapte sângeroase a terorizat carteru vreme de peste 10 ani: nu despre asta e vorba aici.
Vroiam doar să las o notă despre CUM a ieşit prinţul din bulău.
Păi în felul următor: la ieşire, îl aşteptau ai lui, plus o grămadă de reporteri. Cu un armăsar negru uriaş – cred că era un friesian, un cal care costă cât o vilă. Şi cu porumbei. Şi cu maşini bengoase – la rasele de maşini bengoase nu mă mai pricep. Când a ieşit outlawul, s-a căţărat pe cal (cu chiu, cu vai, e drept), şi a pornit-o pe drum, în timp ce porumbeii erau eliberaţi în jurul lui, şi tot alaiul a pornit-o pe şosea, ridicându-i colbul, către Ferentari.

Când mă uitam la ştirea asta, aseară, era să-mi înghit furtunul de la narghilea. Imaginile sunt pe toate posturile, şi pe youtube. Dacă mai era cineva care nu auzise de banditul de Ferentari (şi erau, că Ferentariul e mereu o lume îndepărtată, nimeni nu ştie exact pe unde e şi se poate doar ghici vag ce se petrece pe acolo), situaţia s-a remediat. Şi uite că acum îi fac şi io reclamă, dar deja nu mai contează.

About The Author

10 thoughts on “Pe cai

  1. Si a loat amenda cacalarea pe drumurile publice un animal. In spetza un cal. Trebuia sa calareasca si iel un om-hutzupan, ca n-ar fi fost probleme. Si sa aive si niste lebede negre, dedecor.

    Hauliu, cati or fi facut pa ei de frica, manca-v-as!

    Buey nene, daca ferentarianul (?) asta e impotriva alora de dau moarte alba la copii, cum am cetit in articol, pai e votabil, nene.

  2. Madelin, cineva tot dă moarte albă la copii în Ferentari, că acolo mor cei mai mulţi dă moarte albă. Care-o fi? Nu ştiu.

  3. “…păi n’avem cai Măria Ta…
    Atunci…Pe curând!”

    (moarte albă cred ca e droage)

    Video: una voia să intervieveze curul calului, in timp ce cu cealaltă ăla nu prea se suia pe el

  4. ddunia, aşa am crezut şi io când am văzut reportajul. Într-un fel, e prima dată când Ferentariu erupe într-adevăr în mainstream 🙂

  5. Acum ma uitai si eu pe youtube.
    Dumnezeule! Ce animal frumos!!! Pacat de cal, nici macar infatisarea lui aristocrata nu a putut pune in umbra scofalcirea aceea de om.

  6. Îmi sare în ochi un fragment: “…au conchis surse judiciare” — asta după un citat pus in ghilimele. Nici EVZ nu debordează de profesionalitate ziarisitică.

    Offtopic în asociație liberă cu al doilea comentar la articolul din EVZ: Vlad, “esprimarea pretențioasă” este și un mod de apărare împotriva comentariilor asemănătoare, nu crezi?

  7. Slavă Domnului, nuş prin ce minune, adolescenţii cu caş la gură nu mi-au vizitat blogul, deşi părerile mele se pretau la o hărţuială din asta. Poate fiindcă am fost pretenţios? Nu ştiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.