About The Author

10 thoughts on “Objects in the rear view mirror

  1. Daca ar exista benzi desenate cu Henri Purcel as cumpara neconditionat. Deocamdata ma multumesc cu starea de “nepretuite”.

  2. Ceva date biografice pentru cei mai noi in mahala? Cum il cheama,cati ani are,unde locuieste, cu ce se ocupa,etc?

  3. Boon! Deci: un palmier, o piramidă, un peisaj deşertic şi mult soare. “Egipt!”, vor dzice unii! “Eroare, copiii miei!”, voiu răspunde eu. Porcul nu este un animal bine văzut de musulmani. Şi atunci? Păi, nene, nu e clar? Care este cealaltă soluţie a ecuaţiei Piramide + Palmieri + Soare + Deşert = X? Los Estados Unidos Mexicanos, claro! (0-2 cu Franţa, dacă-mi permiteţi o răutate gratuită.)

    De asemenea, remarc pentru prima dată o anume obsesie dorsală (ca să fiu delicat) a lui Vlad: în imaginea a doua, bula cu “Sunteţi gata?” iese din spatele animalului, iar în a treia se vede clar desenat orificiul felinei. Coada errectizată ostentativ nu lasă loc dubiilor asupra intenţiei poetului.

    Henri nu poate avea şi parte dreaptă, deoarece este flatlandez. Ce vedeţi dumneavoastră desenat e o şmecherie ieftină de-a autorului, acest M.C. Eşăr dă Ma’ala.

  4. Si mie tot pisica, jumatate chitara( sau poate vioara?)mi-a atras atentia. Se pare ca a furat scena,acest personaj dorit secundar.Cum o cheama?

  5. Când era mic, cineva mi-a arătat cum să fac o pisică dintr-un semn de exclamare sau de întrebare. O cheamă Alifie, şi e de fapt un motan care a dispărut fără urmă din viaţa reală acum mai mulţi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.