Tatuaj

Din păcate, nu o să îmi fac niciun tatuaj, dar, dacă mi-aș face, ar fi ăsta de mai jos (l-am desenat adineauri în Paint). Poate îmi fac un tricou, sau măcar un banăr, ceva. Sau nimica.

About The Author

31 thoughts on “Tatuaj

  1. …și de ce “din păcate”? 🙂 Tatuajele mi se par o chestie respingătoare, cu mici excepții, printre care și virtualul de față.
    De ce e o aripă albă și cealaltă neagră?

  2. Aproape toti asistentii medicali de unde lucrez eu au tatuaje pe antebrate. Si am o prietena care locuieste in Noua Zeelanda si zice ca si acolo multi multi barbati au tatuaje mari cu motive Maori (chiar si albii) cam peste tot, pe brate, pe corp, pe gat, etc.

  3. “grrl: m-am înecat cu cana de lapte :-))))”

    Cine bea lăptiţă cu siguranţă nu poate avea aceleaşi gusturi ca mine. Şi ce mare surpriză, în definitiv, din partea cuiva care pune o Albă Ca Zăpada în bradul de Crăciun şi un ren (regele Carpaţilor!) sub el?

    Eu propun să-ţi faci un tatuaj cu Sfiosul, piticul lui Walt Disney.

  4. A.a.a.a.a.a…..(adica mirare cu sughituri)Toata lumea stie cine e Morocanosul.Probabil cu cana de ceai de crusin.

  5. @A.

    #7

    Cine bea lăptiţă [… …] Eu propun să-ţi faci un tatuaj cu Sfiosul, piticul lui Walt Disney.

    Ei, domnule, si dumneata… dai prea tare cu ‘sfaturile’, a zis si omul ‘lapte’ ca sa nu socheze pe cei in vizita in mahala, ca doar nu putea sa spună de-a dreptul
    grrl: m-am înecat cu cana de pălincă

  6. Eu am beut (tat uichendu aista de trecu) palinca de oarece, in pahare cu picior! No, amu! Desi mai bine-ar mere: nemtudom!

  7. @madelin

    11.

    Eu am beut (tat uichendu aista de trecu) […] in pahare cu picior!

    Pahare cu picior? Ooohh, very stylish indeed!

    nemtudom!

    *ahem* 🙂 palinca Sorry, I’d like to correct what I said in #10 to:

    «ca doar nu putea sa spună de-a dreptul
    ‘grrl: m-am înecat cu cana de ţuicǎ’
    »

  8. @A.

    #12.

    Nu ca needucaţii de vienezi, pălincă din cană!

    Domnule, relata refero! Era vorba de cana lui Vlad. Iar el (Vlad) este foarte educat, fapt care nu se deduce din.. cana.

  9. Domne, stailiș, nestailiș, asa m-or servit gazdoacele. Aveau palinca de prune, de visine, de piersici, de catina, de gutui (deci un fel de tuica, da). De Hungaria, deaici aluzia cu nemtudomu’.
    Pacat ca n-am prestat o poza la pahare, cupa era semisferica :))

  10. Piersici? Catina? Gutui?Aia nu era palinca. Deci te-au servit cu visinata, piersicata, catinata si gutuiata.(Ai baut de toate?Poate de-aia ai luat-o pe ungureste.)Gutuiata n-am baut in viata mea.De unde iau si eu?

  11. Da, o sa stau cu palinca-in pahar cu picior- sub gutui, si o sa astept sa pice gutuia.

  12. @diligentreader

    o sa stau cu palinca-in pahar cu picior- sub gutui, si o sa astept sa pice gutuia

    am auzit ca tric-ul nu functioneaza sub gutui, ci numai sub peri

  13. Ce sa-ti fac daca esti natafleata?Cand o sa mai cresti, o sa mai auzi si altele.

  14. Diligentreader, pe sticla scria palinka. Eu am beut de caise si de prune. Am cerut de gutui (si eu eram curioasa) dar o terminasera. Hotel Fortuna, Tusnad, ristaurant.

    Doru, dintre gutui. Ca si dulceata. Or inghetata, that is.

  15. diligentreader, se vede ca nu le ai cu spirtoasele.
    hai sa explic: caisata, gutuiata, aleaata sunt lichioruri, obtinute prin macerarea fructelor respective in alcool (plus zahar) – care alcool nu e obtinut din fermentarea si distilarea propriu-zisa a fructelor respective, poa’ sa fie si alcool de cereale sau de sfectla de zahar.

    tuica, palinca (de caise, de alea, de alelalte), precum si grappa si tescovina, pe de alta parte, intra la categoria brandy, adica bauturi spirtoase obtinute prin distilarea fermentatului de fruct.
    deci, macerrare nu e tot aia cu fermentare/distilare.

  16. Da, ai dreptate, eu-s cu vinurile. Astept intalnirile reale promise in mahala. Poate aduce cineva palinca de gutui.Ca la Tusnad nu ma duc.

  17. @tapirul

    22.

    hai sa explic: […] bauturi spirtoase obtinute prin distilarea fermentatului de fruct.

    Ah, deci dvs. erati acela care preda renumitele Tuica lectures. 🙂

    [a ‘lecture concept’ – slightly modified – from here ]

  18. Scuze pentru off-topic (dar vad ca nu sunt singurul), Vlad, cum pot si eu sa imi reorganizez blogul pe rubrici, ca acum sunt toate gramada in Accueil si nu stiu cum sa fac ?

  19. P.S. Ieri, la camera de garda, am evaluat un pacient cu niste tatuaje foarte misto in zonele clar vizibile. Mi l-au facut cumva mai simpatic in ciuda istoriei lui cam off-putting plina de depresii si alcoolism.

  20. Sincer, habar nu am cum funcționează platforma ta de blog. Presupun că la fiecare post ar trebui să fie o bifă, “Category” sau ceva de genul ăsta. Și pe undeva un buton cu adăugatul unei noi categorii.

  21. Aripile sunt cele de pe caduceu și/sau gleznele lui Hermes, presupun. Iar bicla…self explanatory. Ce e cu alegerea (non)culorilor, dualitate, ambivalență sau cu totul altceva?

    Mijto desenul. Să-l porți cu plăcere, oricum te-ai decide să-l afișezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.