Stan și Brand

Cred că e cazul să mă brănduiesc ceva mai mult. Ca psihiatru, vreau să zic. Nu mai am 18 ani, sunt ditamai bărbatul, ar trebui să cam încep să “îmi fac un nume”. Stați, stați, nu fugiți, nu am de gând să mă brănduiesc aici! Dacă mă hotărăsc, îmi fac alt site. Problema mea e că nu prea mă pricep la brănduit. Cam care ar fi opțiunile mele?

– să mă apuc să scriu articole de doi lei, de “sănătatea psihică”. Pline de îndemne încurajatoare la persoana 1 plural, de ex: “Să avem grijă de sănătatea noastră psihică!”. Cu niște poze cu oameni zâmbitori care zburdă pe o pajiște. Oare să bag și întrebări mai dure, gen “Tu cum ai grijă de sănătatea ta psihică?”? Am văzut că se poartă. Dacă aș reuși să le public în Elle sau Tabu, “m-aș scoate”, cum zice tineretul.

– să-mi comand un logo, și să scot o linie de genți și căni de cafea cu el.

– să-mi las barbă și să fumez pipă, să vorbesc cu prestanță și certitudine despre lucruri de care nimeni nu are habar (nici eu), să mă uit de parcă aș vedea până în străfundul sufletului, așa cum chirurgii văd cu degetul până în străfundul fundului.  Să apar la televizor – țelul ultim fiind să am propriul meu reality show.

– aici mi s-au cam terminat ideile. Orice sugestie ar fi binevenită.

About The Author

102 thoughts on “Stan și Brand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.