Topic despre Cărtărescu

Un topic pe care ştiu că îl aşteptaţi de foarte multă vreme. Deci, ce părere aveţi?

– este Cărtărescu sexi?

– a citit într-adevăr Băsescu Levantul?

– de câte ori se spală Cărtărescu pe cap?

– câte neveste are Cărtărescu?

– aţi trimis vreodată la toate adresele email fragmentul ăla cu “de ce iubim femeile”  (“pentru că se epilează, etc”)

– Cărtărescu vs. Patapievici: cine bate?

About The Author

41 thoughts on “Topic despre Cărtărescu

  1. Eu cred k datorita papionului Patapievici il ia de departe pe Cartarescu, iar Cartarescu il ia pe Patapievici cu “De ce iubim femeile”.
    Deci =
    🙂

  2. Cartarescu are mai multe neveste desi nu stiu exact cate, insa as putea veni ceva mai tarziu cu o propunere de numar. Tocmai am inceput sa citesc ‘Gigantul din Levant’ caci ma simteam prea desprins de belearte; eu nu prea m-am omorat pana acuma cu literatura grea si sunt surprins foarte tare ca inca sunt fluent in lectura romana. Nu l-am vazut pe Cratarescu in carne si oase ci doar la televizor si pe net unde dau multe cautari dupa numele lui, ma fascineaza caci cercanele lui sunt foarte sexi. Patapievici e si el un dulce si ma atrage la el cel mai tare freza trasa pe dreapta si culorile jucause din papion mai ales cand zambeste gales si flirteaza cu camera de luat vederi. Deci eu as spune ca Carta are o nevasta legala in tara si mai multe in diaspora. Aici la mine in Sud aceste practici sunt foarte normale. Nu mai departe de ieri la mine la servici -noi muncim si sambata in perioada asta a anului- am discutat despre HC Andersson versus Edvard Grig, eu sustineam fluent in suedeza -toata lumea ma lauda cum recit imnul- ca Grig il bate oricand pe Andersson cam asa cum a fost la campionatul mondial de crichet. O sa revin mai tarziu sa va spun ce cred despre samponul lui Carta, va las pupici acum sunt invitat la o nunta de argint, sunt pe fuga va iubesc pe curand!

  3. Eu aici chiar ca nu o sa zic nimic prea interesant in acest moment (desi am pus niste antene in lumea scriitorilor din Romania si astept sa mi se dea raspunsuri interesante), deoarece nu am citit in viata mea nimic dar absolut nimic scris de scriitorul Mircea Cartarescu (nici macar ce a scris vreodata la ziar in Evenimentul Zilei, de exemplu, in afara de ieri un articol in care incerca sa se explice in legatura cu o interpretare gresita a unui comentariu facut de el despre Herta Muller si mie acel articol mi s-a parut relativ echilibrat.) Singurele motive pentru care sunt foarte intrigat de el sunt:

    1. Il cheama Mircea si mie acest nume imi suna foarte frumos la ureche; nu cred ca am intalnit nici o data vreun Mircea care sa imi displaca desi ,recunosc, unul m-a cam enervat o data un pic, dar mi-a trecut si l-am iertat, iar altul m-a propozitionat odata nesolicitat, dar l-am refuzat si l-am evitat de atuncea si nu s-a mai intamplat nimic deci nu am motive sa fiu ranchiunos fata de el, mai ales ca mi-o fi apreciat mie o calitate daca a fost chiar asa de indraznet fata de mine.

    2. Tatal meu mereu mi-a recomandat sa il citesc pe Cartarescu si tatal meu mereu mi-a facut recomandari excelente despre diverse carti si filme, de exemplu el mi-a recomandat sa citesc Daisy Miller, tot el mi-a recomandat sa citesc Francis Scott Fitzgerald, sau sa vad filmul Charriots of Fire, toate acestea fiind evident recomandari de calitate. Nu stiu de ce nu i-am urmat sfatul nici o data in legatura cu Mircea Cartarescu. La noi in casa devenise deja un obicei pentru tatal meu sa ma intrebe din cand in cand: “Ei, ai citit ceva de Cartarescu pana la urma ?”, iar eu de fiecare data trebuia sa recunosc spasit ca nu. Eu vreau sa aflu aici de la toti cat mai diverse opinii daca intr-adevar ar fi trebuit sa-l fi ascultat pe tata, pentru daca mi se recomanda serios si argumentat aici, chiar ca o sa incep sa citesc ceva scris de el.

    3. Mircea Cartarescu a fost in vizita la Oslo in aceasta vara chiar inainte sa ma fi mutat eu in Norvegia si s-a facut mare tam-tam aici despre vizita lui. Deoarece Norvegienii sunt destul de rezervati, pe mine m-a cam mirat atentia acordata vizitei lui in presa norvegiana, ale carei reverberatii au durat chiar pana in toamna cand am sosit eu aici, si tot se mai putea citi in cate o revista de cultura despre vizita lui Cartarescu din vara. Din pacate nu explicau si de ce erau atat de interesati de el, doar se laudau ca au avut ocazia sa fie vizitati de el si sa-l auda vorbindu-le.

  4. # 3: eu chiar ca as fi curios sa aflu care e samponul lui preferat. Char s-a laudat vreodata cu asta in public ? Ca eu cand l-am auzit pe Liiceanu spunand ca-i plac cosmeticele Clinique, imediat mi-am facut o parere proasta despre el, si niciodata de atunci nu am mai stat sa ascult ce zice. Eu nu pot sa zic ca am un sampon preferat, schim din curiozitate din cand in cand. In ultima vreme am folosit Garnier Fructis, exista si de baieti. Caut inca in disperare sa gasesc moisturiserul ala Cellex-C despre care am zis pe Imed. Inca nu l-am gasit.

  5. Uite aici link la un articol norvegian dat prin google-translate care a aparut cand a fost tradusa prima care a lui MC in norvegiana (2008); autorul traducerii respective a luat chir premiul I pentru traducatori in anul ala. Mie mi s-a parut extraordinar de elogios acest articol dpdv norvegian, chiar titlul sau reprezinta breaking news, deoarece faptul ca autorul (predominant dramaturg) Jonny Halberg ii iubeste cartile este un fel de anomalie pentru critica obisnuita din Norvegia.

    Mie tonul articolului citit in lb. norvegiana mi s-a parut de-a dreptul divinizator dpdv norvegian.(Google translate este mult mai putin subtil.)

    http://translate.google.ro/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=no&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.dagbladet.no%2Fart%2Fmircea_cartarescu%2Flitteratur%2F2326279%2F

  6. Eu vreau since sa ii multumesc lui Vlad pentru a deschis acest topic propus de mine mai mult din curiozitate la inceput. Chiar am gasit cu ocazia urmaririi drumului lui MC prin Norvegia niste bloguri extraordinare de literatura norvegiene pe care nu le-as fi putut gasi nici o data altfel deoarece nu sunt de larga audienta. Nu va dati seama ce minunat este sa poti citi limba norvegiana scrisa de un scriitor nativ norvegian, nu se compara cu limba din ziare nici ca de la cer la pamant. In orice caz comentariile despre MC in Norvegia sunt linkate de bloguri de cea mai inalta calitate.

  7. @#1 (poza cu Blegoo-la-munte)

    Ah, deci ǎla era locul unde Blegoo se ocupa cu umplutul baloanelor.

  8. Nu stiu cine sunt Patapievici si Cartarescu, dar cand am dat azi un search pe google cu ‘Patapievici & Cartarescu’ (unde eu speram sa aflu care e mai sexi dintre ei) au aparut in majoritate articole unde cei doi sunt mentionati ca securişti, sau informanti de Securitate, adica – intr-o forma sau alta – mereu in legatura cu Securitatea…

    … si de aceea cred ca nu este nici unul sexi, n-are a face de cate ori se spala ei pe cap.

  9. offtopic: aveonu’ are întârziere…

    Ontopic la post:

    • Ce-i aia sexi… ce-i aia Cărtărescu?
    • De câte ori își aduce aminte, sper. Pare tipul cu mâtreață congenitală.
    • N-am idee… io am mai multe, da’ nu-i mare scofală, e doar bătaie de cap, serios zic.
    • NU. Mi se pare ceva nedelicat.
    • Cine-i Patapievici? De Cărtărescu nu știu…

    Ontopic la comentarii:

    @Vlad #1: Nu sunt eu, e văr-miu dă peste deal; oricum, poza mi se pare ușor intimă, ca să nu zic alea-alea.
    Eu sunt ăsta:
    http://www.youtube.com/user/Blegoo?feature=mhum#p/u/9/3yLOiXDfSQ0
    Am interpretat și în filme:
    http://www.youtube.com/watch?v=5w0Xy_6WIY0
    (nu, tapirule, nu sunt pinguin bătăuș…)
    Nu-s foarte vizibil… eu sunt ăla mai negru, așea… în rându’ 2, al 6-lea din frunte.

    Offtopic: acuma… că mă uit la filmuleț… e ca o alegorie la mahalaua siropoasă: sania e Mahalaua… nenea Vlad e la coadă – mai împinge, mai pune frâne, alea…, tapirul dă cu biciul (se putea altfel), comentatorii trag la jug, să ducă sania mai departe, gen.
    Toată lumea gâfâie și înjură comuniștii și vremea friguroasă.

    @tbfkl #3:
    Citat:
    “…Aici la mine in Sud aceste practici sunt foarte normale…”
    Io iau asta ca fiind practica dă poligamie… de care mă declar vinovat, deși nu în totalitate. Pe bune, am mai multe neveste, dar vă zic că nu e deloc ca-n filme.
    E bătaie de cap grupa mare, secsu’ nu are de-a face cu realitatea.
    🙁
    Dacă aș fi total sincer… aș zice: “Care secs, nene? Ăla unde te regulează câteva femei la cap? Gen… de ce nu faci aia, de ce n-ai făcut ailaltă? Mersi poligamie d-asta… luați-o voi, cu șervețele cu tot.
    🙁

    @drcraciun #4: Da.

    @drcraciun #7: Nu.

    @drcraciun #9: Las-o jos, că măcăne.

    @grrl #10: N-auzi că nu eram io? Era vărul? De peste deal?

    @toți: mai am juma’ dă oră, da’ trebe să pun și benzină… așa că în cuvintele nemuritoare ale lui tbfkl … “… vă dau pupici…” și vă reamintesc, cu glas sever:

    “Comentați Bine!”

  10. Blegoo, tin sa iti multumesc sincer, fara macait, pentru linkul catre Antarctica. Nu stiam de el, l-am pus deja la minein blog pe locul I in Just music. Dintre toate linkurile alea, singurul care ma deranjeaza cumva si ma tot gandesc daca sa-l scot sau nu e Iguana (Mauro Picotto). Mi se pare cam sado-masochist, dar inca ma intriga. (A postat trident unul o data pe Imed chiar ca rau de tot sado-masochist care chiar m-a speriat la ziua aia.)

    Eu sunt din ce in ce mai incantat de Cartarescu in Norvegia. A facut o impresie extraodinara pe aici si v-am zis ca norvegienii sunt foarte rezervati. Am reusit ieri, insa, la serviciu, sa-i fac pe doi colegi sa isi arate adevarata fata personala fata de mine, pe unul l-am intrebat despre Nansen, iar pe cealalta despre Sigrid Undsett. Sunt foarte mandru ca am inceput sa invat cum sa-i manipulez pe norvegieni chiar pe limba lor, ba ieri cred chiar ca m-am autodepasit cand i-am intrebat despre industrii si petrol si s-a mai bagat si un al treilea tip in vorba, oprit cu labuta in aer de intrebarea mea ! Pe bune, chiar asta era body language-ul. Cred ca Whit Wolf m-a inspirat. (Si cu Hades, colegul meu mai in varsta, mi-am facut practice-run-ul.)

    Eu tocmai de aia vrea sa aflu cat mai multe despre preferintele si parerile ne-politice ale lui Cartarescu si nu stiu inca unde sa citesc despre ele (sper sa aflu pe aici), ca sa stiu in ce limba sa-i vorbesc cand am sa-i pun lui direct intrebarea aia despre el care ma framanta pe mine de ceva timp. Sper ca nu citeste blogul lui Vlad ca m-am ars !

  11. P.S. Chiar acum am observat ca am gresit numele lui White Wolf mancandu-i un E (am mari dificultati cu litera E, despre care am sentimente personale mixte, de aia il omit destul de des cand scriu, chiar si la serviciu), de obicei ma intorc sa corectez daca este tehnic posibil dar pe asta l-am lasat sa slide ca mi-a adus aminte de alti Walt-i (Whitman, si apoi, de la el, prin aliteratie/asonanta ?, nu stiu, mereu le incurc pe astea, Disney, bineinteles.)

  12. @Blegoo

    @grrl #10: N-auzi că nu eram io? Era vărul? De peste deal?

    That’s boring, because a very known trick, Blegoo, asa spun toti cand ‘strica aerul’, ca “nu erau ei, ci ‘altul’.

  13. “De ce iubim femeile” sunt articole publicate in Elle si apoi stranse intr-un volum. Plateste scump bietul Cartarescu pentru c-a indraznit sa scrie la nivel de revista pentru femei, cate mistouri se fac pe seama lui!
    Mi-a placut foarte mult “Travesti”, apoi “REM, “Gemenii” si celelalte povestioare publicate in acelasi volum (cred ca “Nostalgia” se numeste). “Enciclopedia zmeilor” mi s-a parut slabuta.

  14. şi mie îm place cărtărescu, proza şi poezia. îmi place şi patapievici, deasemeni, citeam cu nesaţ acum ani buni. ce-au făcut ei în viaţa politică, mă ot detaşa

  15. ce ghinion pe drcraciun sa fie ignorat de vichingi pe motiv de poet matratzos!
    si ce argumente tari si rotunde pe melania!

  16. sa elaborezi dupa ce ai intrigat e si pentru mine destul de cinic.asa ca nu te supara, nu pot.

  17. # 22: scuza-ma nu inteleg bine ce ai vrut sa spui, pe bune, nu fac misto. Uite dau aici citat din tine insuti:
    “sa elaborezi dupa ce ai intrigat e si pentru mine destul de cinic”

    Care e subiectul propozitiei si cui ii pui intrebarea despre intrigat ?

    Eu am zis ca ce ai zis TU m-ai intrigat pe MINE, si te-am rugat pe TINE sa imi elaborezi MIE, tocmai ca sa inteleg mai bine ce ai vrut sa zici cand ai scris, citez: “ce ghinion pe drcraciun sa fie ignorat de vichingi pe motiv de poet matratzos!”

    Asta nu intelesesem si ma intrigase ca cuiva de aici chiar i se pare ca am ghinion ?! Pai eu ma consider cel mai norocos din lume in clipa asta, nu a razbatut asta nici un pic din tot ce am scris pe oriunde ? Asta nu inseamna bineinteles ca situatia mea este inteligibila sau aplicabila pentru altcineva. Deci de ce imi plngeai tu de mila ? Chiar daca era la misto, de ce totusi te-ai gandit ca eu as avea vreun motiv sa ma simt rau din orice cauza ? A reiesit asta de undeva ? Chiar sunt curios, de aia te-am rugat sa elaborezi, ca ai vorbit despre mine si poate tu vezi ceva ce eu nu vad. Mie imi place sa invat lucruri moi, imi place sa fiu privit prin alti ochi. Asta nu inseamna, bineinteles, ca voi urma vreodata niste sfaturi. (Pai eu nu o ascult nici pe mama,nici macar pe cea mai buna prietena a mea, care imi vrea numai binele, I(NZ), cum sa ascult sfaturi de la niste necunoscuti ?!)
    Dar eu nu ignor, nu te ignor, eu comunic cu tine deaoarece m-a intrigat comentariul tau.

    Bineinteles, daca nu te simti comfortabil, cum am mai zis, nu este obligatoriu sa imi raspunzi mie, ca nu m a cunosti si nu te cunosc, si nici nu am de gand sa.

  18. # 24: LOL !!! Cine e cine ? Eu vreau sa fiu Alien ca de Predator mereu mi-a fost frica si e si mai urat dpdv estetic !

    Si inca un coment pt. userul Doru: daca tu chiar ai impresia ca eu sunt cinic, pai atunci tu chiar ca nu stii ce inseamna cinismul adevarat si inseamna ca esti un norocos !

  19. # 26: Oh, Vlad, daca ai sti ce interesat eram eu sa invat si sa citesc cat mai mult despre estetica dpdv teoretic odata. eram prin clasa a 10-a cred de liceu, sau intre a 10-a si a 11-a, am imprumutat de la biblioteca atat cartea lui Vianu cat si cea de baza a lui Benedetto Crocce, dar acum trebuie sa marturisesc sincer si spre rusinea mea ca nu am apucat niciodata de fapt sa le citesc, si nu pentru ca nu mi s-au parut interesante (si acum ma gandesc din cand in cand la ele), dar pentru ca pur si simplu m-am luat cu viata reala in acel moment la un moment dat prin clasa a 11-a si o vreme n-am mai avut timp/interes/preocupare pentru carti, iar pe urma a trecut pentru mine, din pacate, momentul potrivit pentru lecturile seminale cat de cat filozofice (pe mine ma intereseaza mai mult filozofia artei decat ale filozofii) si am trecut, ca mai toti la escapism, pentru mine oferit de policier-uri. Mai citesc acum cu placere si biografii sau autobiografii, mai ales despre exploratori si scriitori, desi mult mai rar decat policier-uri.

    Dar din cand in cand ma tot bate gandul sa revin sa incerc sa citesc esteticile alea, am impresia ca am pierdut ceva important si chiar ca nu as vrea sa imbatranesc sau sa mor fara sa am ocazia sa le fi citit macar si asa fugitiv.

  20. aaa, drcrăciun, să ştii că o am şi eu pe asta cu numele Mircea. îmi place foarte mult cum sună.
    cât despre cestălalt Mircea -Cărtărescu-, am citit prin liceu ceva cu 1 păianjen, că trebuia.
    da\’ eu de el recomand \”Nostalgia\”. atunci mi-au plăcut, sunt nişte nuvele. au 1 gust deosebit. atunci aveau.

  21. #29: Multumesc pentru recomandare. As vrea atat de mult sa pot gasi ceva gratis pe net care sa nu fie fictiune scrisa de el si nici jurnalism politic (cum e cel de pe evenimentul zilei). Eu cel mai mult sunt curios despre parerile lui cat de cat autentice despre lumea lui inconjuratoare, astfel incat in final sa ii pot formula corect, in limbajul lui siinteligibil pentru el intrebarea mea principala pentru el care este ce parere are el despre sine insusi si de ce crede el ca ar fi meritat de citit de catre cititori.

  22. Am petrecut ceva timp, in lipsa de altceva, citind si niste articole politice de-ale lui din Evenimentul zilei. Ce m-a frapat pe mine la cele pe care le-0am citit este ca mi se pare ca vorbeste cam mult despre rusine si neplacere si dezgust fata de sine insusi, dar poate ca este doar pentru ca trateaza acolo subiecte politice si este aproape imposibil sa te simti “curat” dupa ce te tavalesti prin politica. Nu inteleg de ce o face insa, de ce continua sa scrie articole politice, deoarece majoritate parca arata ca de fapt lui nici nu-i place sa scrie despre politica, nu arar de loc entuziaste sau interesat de subiectul respectiv. O alta observatie pe care o am este ca , dupa parerea mea, este un comentator politic destul de slab, articolele lui nu sunt mereu la obiect, si ideile sau preferintele lui nu razbat nici ele clar din ele. Si totusi de ce continua sa le faca ? Poate ca e doar o chestie de pensie, adica stie ca s-a inhanmat la jug cu asta si trebuie, vrand nevrand sa o duca la bun sfarsit cumva, astfel incat sa-si pastreze dreptul la pensia pe care o va capata daca are un anumit numar de ani de activitate regulata de jurnalism. Suna toate articolele de parca l-ar forta cineva sa scrie la Evenimentul zilei. Nu il inyeleg insa, insa deja am impresia ca este un om care disimuleaza foarte multe lucruri chiar fata de sine insusi.

  23. #31: OK. Total OK din punctul meu de vedere. Sunt eu cam catranit in seara asta, dar nu sunt suparat din cauza ta. Si a fost misto cand a zis Vlad sa ne jucam de-a Alien si Predator. Eu tot Alien vreau sa fiu ,totusi ,doar daca nu insisti tu prea mult, ca mie de fapt nu-mi pasa prea tare, dar daca tie iti pasa cu adevarat chiar asa de mult, na, ti-l dau si pe Alien tot tie, desi eu Predator nu am talent sa fiu chiar de loc. Asa ca poti sa fii tu, daca preferi atat Alien cat si Predator si sa te joci de unul singur, daca asa ai chef.

  24. # 33 (nu stiu de ca imi da mereu “miau” de cate ori iti raspund tie, yeacky, nu pot sa sufar pisicile, n-are legatura cu tine, e vorba despre mine, nu o sa las asta sa influenteze raspunsul meu catre tine):

    Uite ca sa te joci in continuare singur(a) (ca parca asa ai zis ca preferi) cat mai bine, iti dau linkuri la cateva filme si poze(nu sunt porno):

    Alien-ul meu ala preferat:

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3O6VTMNarRBaTC91bpL0anqY-KOoPeUPVrsWLwts5cFSJTTIi

    Alien vs. Predator in London (mie mi-a placut la Londra cand am fost o data):

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4ePBdrfI8fAORyO8I-9CFllBfPKm-rf4ejZWsMOfur8WHJKDMeQ

    Alien concept:

    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbqHg_aRxxnWV1I_YIkzlChnWseg2yWnX1ltFA4MPpjgY8BCoW

    Alt Alien preferat de diversi UFO-logi sau UFO-fili (eu nu fac parte dintre ei):

    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuSg_7u45mkUAWo2GlsmCuoQEjL3E7yDhFzd2g_6qnz05MNDgQ

    Predator-ul ala urat pentru mine dpdv estetic (mai ales culorile lui, ca mutra e cam draguta acum ca ma uit mai bine si mai lung la el):

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQytNGbOoGUvK7rvq1PWMbC-QLpc-KihAl37LRVpxoqTu7K-YOe

    Filme (care-mi plac si mie): http://www.imdb.com/title/tt0078748/
    http://www.imdb.com/title/tt0090605/
    http://www.imdb.com/title/tt0758730/
    http://www.imdb.com/title/tt0083866/
    http://www.imdb.com/title/tt0075860/

  25. Auzi Doru, daca mai treci pe aici, daca nu cumva te-ai plictisit de Cartarescu, voiam sa-ti povestesc ceva misto care mi s-a intamplat mie azi la serviciu despre Alien vs. Predator. Am eu un pacient asa mai tanar, de vreo 23 de ani, care a avut un prim episod psihotic acum cateva luni si e internat acum din nou. Azi stateam de vorba cu el, ca era nou pentru mine, si am observat ca avea un bloc de desen pe masa si ia-m cerut voie sa ma uit si eu in el, mi-a zis ca lui ii place sa deseneze si m-a lasta sa ma uit. Chiar ca avea talent baiatul si am vazut un desen in tus negru care chiar semana cu mutra lui Predator si mi-am adus aminte de tine in clipa aia. L- amlaudat si pe pacient desigur si l-am incurajat sa deseneze in continuare, dar cand l-am intrebat daca figura aia desenata de el reprezinta pe cineva anume, el n-a stiut sa zica si i-ma sugerat eu, intreband-ul dac nu are parearea ca seaman cu Predator din filmul Alien vs. Predator, si atunci chiar ca a inceput sa zmabeasca ca si-a adus aminte de film si i-a placut asemanarea si lui, desi pana la urma mi-a zis mie, mai serios , ca totusi nu crede ca e chiar Predator desi nu stie inca cine este, si, bineinteles ca i-am zis ca este ok , nu e nevoie obligatoriu sa fie Predator, poate sa se decida el si mai tarziu cine o sa fie, ca nu e urgent sa (se) decida/defineasca acum, doar ca ar fi misto sa continue sa deseneze, ca e talentat.

  26. @tapirul 🙂

    Hai doru, zi’ne si tu ce’ai facut azi. Sau macar povesteste’ne de ce si cum iubeste Cartarescu femeile. Sau tu, daca nu stii de Cartarescu.

  27. LOL !

    Hai mai, ca-mi speriati dorul si-l faceti sa-mi dispara !

    Lasa ca-l stiu eu pe Doru, asa e el, mai laconic din fire. Nu-i nimic e Ok si asa. Sper ca nu s-a speriat de mine, ca nu am intentia sa-l mananc (ba chiar de loc).

  28. Sper ca nu s-a speriat de mine, ca nu am intentia sa-l mananc (ba chiar de loc)

    Korekt se scrie “deloc”. Asa zice si Diacritica, zau.

    PS
    Io propun sa sa faca un conclav de taina, o societate secreta (alta!): drsi., doru, lila si emma (careia ii trimetem invitatie speciala dar dak afla ca norvegianu’ ursulache e psihiatru vine sigur)
    Cotizam? Sa le facem sediu, zic!

  29. ..mi’asei aminte de proful de romana dintr-a opta… faceam meditatie cu el, cum il chema?…ne-a venit un tip nou in grupa, total afon… analizam noi o fraza gen “pe urma a venit si Maria” si tipul, afonul, zice: “pe urma, complement circumstantial de loc” – ” ‘pe urma’, complement de loc???ca’n Winnetou, cand mergeau la vanatoare si urmareau urmele de caprioara, si dupa aia apar si indienii pe cai, uu-uu-uu-uu-uu!…?”

    drcraciun mai gresire in alt comentariu, o data, odata, alea

  30. # 39: nu trebuie sa te obosesti sa faci loc special, trimite-i la mine pe blog ca e intrare libera si au voie sa ma intrebe ce vor si pe unde vor, mie chiar imi face placere sa vorbesc cat mai mult despre mine, ca sunt foarte narcisist si in plus imbibat cu tot felul de chimicale zilele astea (vezi ce zice WE despre oxitocina pe blogul lui,, ca e chiar interesant dpdv stiintific)

    # 40: da, recunosc complet spasit ca fac mereu greseli din astea, de aia mi-am pus si Diacritica din prima la mine pe blogroll doar doar s-o transmite dinspre ea catre mine ceva informatie, ca de citit capitolele respective tot mi-a fost lene sa le citesc pana acum (desi promit ca o sa incerc sa le citesc odata/o data ?, ca imi sunt chiar la indemana) si ma duc acolo mai mult pentru politica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.