Articole indispensabile pentru mămici și bebeluși

În ultimii ani, datorită progreselor uimitoare ale științei, tehnicii și medicinii naturiste, au apărut accesorii INDISPENSABILE!!!! creșterii și fericirii tale și ale copilașului tău. Vă prezentăm acum câteva dintre acestea, pe care vi le puteți comanda acum de la magazinul nostru online.

CĂRUCIORUL PENTRU BURTICĂ. Dotat cu platformă din nucă de cocos și două roți de titan cu suspensii automate, căruciorul pentru burtică vă va ajuta să vă duceți burtica mult mai ușor la serviciu sau la piață. Încărcarea și descărcarea se face foarte ușor cu un sistem de scripeți. Preț: 199999 lei fără TVA

POMPA HIDRAULICĂ DE SÂN. Următoarea generație după pompa electrică de sân, aceasta are o mult mai mare eficacitate. Cu o capacitate de 20 de litri pe zi și mufe conectoare pentru zece mămici, e un accesoriu indispensabil pentru confortul dumnevaoastră. Căptușit cu triplu strat de nucă de cocos. Preț: 29999999 lei. Adaugă în coș.

ASPIRATORUL CU TERMOREACTOR „GIGEL”. Adio pompelor de cauciuc cu care vă chinuiați ore întregi să extrageți mucișorii încăpățânați ai îngerașului dumneavoastră! Aspiratorul de 3000 de W pentru mucișori face treaba de 3000 de ori mai rapid! Inclus: zece saci colectori de nucă de cocos. Preț: 59999999.99 lei

SCUTECE NOU NĂSCUT DIN NUCĂ DE COCOS. Un produs clasic ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Premiat la concursurile internaționale de profil.

CĂRUCIORUL STATIC „DR.CHICHI”. Design-ul fără roți face din acest cărucior un accesoriu indispensabil atunci când nu vreți să ieșiți la plimbare cu prințișorul dumneavoastră. Din aceeași gamă: SCOICA DE CANAPEA „EXTRASAFE” cu nouă centuri de siguranță.

STERILIZATORUL ATOMIC „KILEMOL”. Studii americane au descoperit că și după fierberea timp de 3 ore în acid sulfuric pe biberon mai pot rămâne bacterii ce pot dăuna sănătății infantului. Cu trei niveluri de radiații ionizante și o pilă de plutoniu garantată 30 de ani, acest sterilizator va asigura asepsia absolută absolut necesară traiului pe Pământ. Se spală ușor, cu o cârpă cu spirt.

COMUNICATOR OLFACTIV „GROUND CONTROL”. Vechile interfoane cu care ascultați pe șest ce se petrece în camera copilașului aveau doar componentă auditivă. Cu „GROUND CONTROL” este asigurată și transmisia mirosurilor, astfel încât, atunci când bebelușul începe să plângă la 3 dimineața, veți fi prevenit din timp dacă a făcut pipi sau caca. Difuzor din nucă de cocos.

CĂCIULA ELASTICĂ „MOZART”. Încă din antichitate se știe că muzica de Mozart ajută la creșterea creierului copilașului dumneavoastră. Căciula elastică „MOZART” din nucă de cocos nu numai că cântă Mozart 24 de ore din 24, dar este și elastică, pentru a se acomoda dimensiunilor titanice pe care le va căpăta creierașul. Nou: acum și cu supapă anti-colici.

CUMPĂRAȚI ACUM!!!! toate aceste accesorii prin sistemul de credit bancar „COPILAȘUL MEU” rambursabil în 70 de ani.

About The Author

23 thoughts on “Articole indispensabile pentru mămici și bebeluși

  1. Macar nu sint singura nebuna si retardata, adica impotriva progresului…
    Iar din toate, criza cea mai mare am facut-o la interfonul de spionaj, care mi-a creat un SERIOS incomfort (sa-i zic) etic?

    Dar nu sint numai gadgeturile, este, de fapt, toata aceasta filosofie de crescut copiii, in care, in loc sa ii invetzi sa se adapteze la mediu si sa ‘cope’ decently, folosind si dezvoltind calitatzile naturale cu care sint dotatzi, ii fereshti de absolut totul si ii tzii intr-o stare de neputintza si imbecilizare criminala.
    Scuze daca am scos o toxina prea acuta.

  2. Vai, ce minunat!!Avem cadoul de Craciun ideal pentru A.mici. De unde ziceai ca se poate cumpara caciulita aia? Mai ales ca e si anti-colici.

  3. Minunate toate, absolut indispinsabile indeed; astept si noutati despre suzete, body-uri si manusi de protectie impotriva zgiriatului pe ochi.

  4. Si eu sunt de acord cu Vera. Cu tine nu, Vlad:
    1. De ce sunt toate din nuca de cocos, la mediul inconjurator nu te gandesti?
    2. Pentru tatici nu ai nimic?

    As dori o caciula elastica Mozart, multumesc!

  5. Vlad, felicitări, eşti foarte, foarte aproape. Este însă necesară o corectură: eliminarea acestor nenorocite inutile de diacritice, prepoziţii şi genitive. Variantele corecte sunt: “carucior burtica”, “pompa hidraulica san”, “scutece nou-nascut nuca cocos”, “long time no see”. Gramatica limbii chineze este atât de uşoară!

  6. tappy – si acu ce fac?
    In fiecare an, pe 29 noiembrie, facem parada militara? avem jour ferie? primim cadouri?

  7. @diligentreader Pai… plasati in trecutul pre-conceptie, taticul este doar potential, inotatorii dinsului doar potentiali urmasi si asa mai departe. Nu? 😀

  8. cantarul. Ai uitat cantarul. O noua inventie: un cantar care sa estimeze cat a mancat, cat pipi are pampersul, cat kk va produce la urmatoarea doza 🙂

    P.S. am schimbat 4 pompe de san. Cu a 4a, am congelat in primele 3-4 sapt. un exces de 3l (pana a bombanit sotul ca el unde isi mai pune carnea), si aruncam pe sestache excesul de lapte sa nu afle cumva soacra 😀

  9. Trei litri? Serios? Uau.

    Desigur, cântarul cu cârlig de nucă de cocos. Cârligul se agață de nădragii îngerașului, care apoi este lăsat să atârne liber, pentru ca forța de gravitație să acționeze într-un mod 100% NATURAL asupra arcului bio al cântarului.

    Îmi mai plac și vitaminele alea, Femibion. Mă fac să mă gândesc la femeia bionică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.