Dacă puteţi şi aveţi posibilitatea, daţi-mi şi mie

… un titlu.

Serios acuma, îmi trebuie neapărat un titlu. Nu pot spune pentru ce e, este un secret ENORM. Tot ceea ce pot să vă spun este că va fi ceva nemaiauzit! Nu vreau să vă entuziasmaţi prea tare, dar va fi ceva cutremurător! Revoluţie!

Dar mai întâi am nevoie de un titlu. Orice titlu, nu contează, de restul mă ocup io!

Vă rrrrrrrroooooooooog!

 

About The Author

64 thoughts on “Dacă puteţi şi aveţi posibilitatea, daţi-mi şi mie

  1. A. – Ma jignesti. Nu erai dta nascut/a cind eu recitam fragmente intregi din 12 scaune si vitzelul(noua ne placeau mult alea cu Vasisuali si Ellocika, careia ii ziceam Canibalocika).
    Intrebarea era care e relevantza ca autorul se cheama asha in conexiunea cu textul produs, la fel de bine putea sa se cheme Rodica Ojog-Brasoveanu. Ca nu imi aminteste cu nimic de Ostap Bender, dar, e drept, j’ai la memoire qui flanche.

  2. @ vera:

    A, înţeleg. Păi, nu cred că trebuie să aibă vreo relevanţă sau vreo legătură cu contextul. Un calambur poate fi agreabil prin el însuşi, fără referinţe exterioare.

    Mă amuză când văd câtă lume îşi dă cu părerea despre vârsta, etnia, sexul, numele sau profesia mea. Vera, nu eraţi dumneavoastră cea care mai demult conjectura că sunt o femeie?

  3. @ diligentreader:

    Dilly, zic şi eu ca Socrate când un fiziognom i-a citit pe chip numai defecte: mă cunoaşteţi!

  4. Ce gnom????Fizio?Nooo!Cred ca conjecturezi gresit. Du-i, Vlade, in Ferentari! Mai un bob, mai un argint. Poate, poate.

  5. A. – pai, stii cum e, ca zice si intzelepciunea populara: omul judeca dupa el. Mie mi se pare ca, atunci cind alegi un pseudonim care este de ACEST tip, faci o trimitere ‘(larg)culturala’ la ceva legat de numele acela. Desigur, poate sa fie doar art for art’s sake, cum propui dta.

    Nu vreau sa te ofensez, dar DEPARTE de mine sa ma consum meditind la detaliile existentzei dumitale. Am zis asa ca forma de stil, ca sa subliniez ca am crescut cu Ilf si Petrov, care a facut si face parte activa din bagajul meu mental. Daca ne referim la virsta. Oricum, as zice ca minimum 40.

    As for gender, romana nu imi permite sa evit si masculinul si femininul (le-am folosit pe ambele, dar m-am gindit la masculin). Sau nu am eu destula mladiere a uzajului limbii. Faute de mieux, am zis sa te fac baiet. Daca imi spui ca itzi displace, devii imediat duduie, just let me know. Mai pot sa-tzi zic si ‘it’, care – nu ma indoiesc, va da fiori de placere cel putzin unei mahalagioaice.

    Am putea, oare, ca esti dama, ca esti domn, sa ne tutuim? Ca ma plictiseshte mortal formula majora sau cea intermediara. Mai pot si cu ‘mata’, ‘talica’, etc., mais quel interet?

  6. A. – Fiindca sint bine dispusa (cerul e albastru, soarele straluce, cafeaua e geniala), itzi propun un Bruderschaft virtual, cu licoarea aleasa de ‘it’.

    Dilly – hai si tu la agapa, sa efasam antagonismele, sa promovam armonia. Macar unii dintre noi.

  7. Vera, nu stiu despre ce mahalagioaia e vorba, dar , daca ma intrebi pe mine,”it” nu-mi da fiori de placere decat daca face parte dintr-un “he” suficient de interesant:)) Ceea ce nu e cazul.
    Cat despre ” duduie”, tocmai imi spunea un prieten militar ca barbatii romani s-au efeminat in asa hal incat nu mai fac nimic altceva decat sa se infoaie pe net.El zice ca din cauza hormonilor din pui :)))))
    Dar eu nu cred ca se aplica la mahalagii.A. este lipsit de consecventa in totul, in afara manifestarilor foarte masculine.

  8. diligentreader a zis:

    “…A. este lipsit de consecventa in totul, in afara manifestarilor foarte masculine…”

    A.A.A.aaa….!!!!
    A.șa se esplică…
    A. Diligentreader, care vaz’ică…
    A.șa să ne ajute… Ă. dă Sus!
    A.oleooo!!!
    A.i că plec, ca să nu fiu dat A.fară și d-A.ici…
    [A.]groh zic, și o zbughesc.

  9. Se cuvine sa spunem ca numele a fost: “Nepotul lui Buratino” si apartine lui B.deComp. hihi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.