Extratereștri

Image and video hosting by TinyPic

Am cumpărat astăzi cireșele de mai sus. (Îmi pare rău că nu vă poci oferi decât poze, aș fi preferat să vi le atârn de urechi, nas, etc).

Pe eticheta de la aprozar scria următoarele:

CIREȘE ROMÂNEȘTI FFFFF DULCI, FĂRĂ EXTRATEREȘTRI

-FIN-

About The Author

14 thoughts on “Extratereștri

  1. frumos…inlocuieste”am cumparat”cu “am primit”(chiar daca nu-i adevarat,cui ii pasa?)si e perfect…foarte,foarte dulce

  2. Ăăăăăă… Zic și eu ca Belle Lurette: Il y a quelque chose qui m’echappe. Trebuie să trec pe la supermarket, să văd dacă alea au extratereștri. Problema e că scrie în japoneză dacă au sau n-au.

  3. Românii sunt inventivi. Am vazut odata in piata “Aspirator fara motor”=mătura

  4. Medice, io am auzit la nește știri că doar zice că n-are, da’ are! Așa că, ce pot să-ț’ spun este că io am cules cam tot pe-atâtea vișine din curte și alea aproape sigur n-au extratereștri, că stau la pândă. Bine, nu de extratereștri mă feresc io mai cu seamă, ca să fiu sincer, ci de pământenii care rup copacul cu totul pentru câteva fructe.

    Altfel, eu am de când mă știu o chestie aparte cu vișinele culese din fața casei. Dar nu-mi atârni de urechi cireșe, să-ți dau și eu niște vișine în schimb?

  5. Astea’s fără de tăgadă cireşe cu infirmităţi, dacă’i pe-aşa…pe astfel spuselea precum.
    Le-aş fi vrut purtând extratereştri, aşa că, dacă aş fi citit avertismentul cu pricina, cred că aş fi fost iremediabil decepţionată.
    Eu am rămas în vremea viermilor-reperuri, mărturisitori; dacă nu e cu, nu’i de-adevăratelea cireaşă, cireaşă de pe-aici… ci de aiurea.

  6. Acum, cu aparitia pepenilor am vazut o noua reclama, pe langa cea cu pepeni dulci, pepeni “zenosi”. Nu mi-am dat seama daca era vorba despre zemosi sau daca iti dau o stare de zen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.