Chiar am scris un post pe zi…

…dar nu le-am publicat pe toate. Ba pe unele, nici nu le-am scris pe calculator, le-am scris doar în minte. Nu puteți dovedi contrariul.

Am mult prea multe pe cap, mult mai multe decât am crezut vreodată că o să am, și cu toate astea nu-s deloc productiv. Teancuri peste teancuri de trebi care așteaptă să fie făcute, texte ce așteaptă să fie scrise, scoase din limbul imaterial al incertitudinii eterne, rufe ce așteaptă să fie spălate și călcate, cărări de o mie de ori bătute care nu se mai satură de bătaie.

Cum mă apucă iar criza de talasemie, mâine mă duc să mă tratez, la Mangalia. Vreau să mă preocup intens doar de haosul și complexitatea firelor de nisip, să le rezolv în ordinea unor castele mărețe, spre a fi călcate în picioare de fi-mea. Dacă o să pot să fac asta, dezordinea aglomerată a zilelor mele obișnuite nu va mai fi mare lucru.

O să-mi lipsească doar bicicleta, dar și roata ei trebuie să mai stea din când în când.

About The Author

6 thoughts on “Chiar am scris un post pe zi…

  1. Este ca te-ai demonalizat? Se vede din profil o inlocuire a misterului, a inefabilului mister, cu pleosteala specifica unui toropitor mijloc de vara-n Baragan. Cum s-ar zice, de la vladica te indrepti cu suficienta catre opinca. In timp ce fanii, fanii adevarati, fanii cei vechi care nu se dau dupa mainstream – ei asteapta, asteapta cu sufletul la gura! Frumos asta?

  2. @ Chupadogra:

    Nu bre, ce vrea Vlăduț să zică… e că s-a muncit pă feisbuc și alte alea: aimed, gloaba pisicologică, chestii.
    Și-a pierdut focusu’ de mahalagiu.
    Mi se pare corect.

  3. @ Blegoo:
    Eu as opta ca nu. Asta e de cand spala rufe, inainte nu era asa. Pun aia ceva dubios in detergent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.