About The Author

19 thoughts on “Henri Purcel

  1. Discuţie de acum 5 minute:
    Ea: Da de ce a mâncat floarea?
    Io: Care floare? Cum am mâncat-o?
    Ea: Păi io aşa văd.

    Într-adevăr, nu numai că a mâncat-o, dar se linge şi pe buze. Porcul. Jur că n-am avut nimic de-a face cu asta.

  2. Coincidenta coincidentelor pe mine m-a pus Penelopa aseara sa desenez un porc si m-a psihanalizat corespunzator. Pot de aceea sa afirm despre dumneata ca esti un om bine ancorat in realitate pentru ca se vad toate cele 4 picioare ale mandrului animal. Daca erau numai doua se anuntau mari schimbari in viata dumitale. Al meu avea trei si interpretarea a fost ca “sunt ciudat”. Despre coada nici nu mai vorbesc. Am uitat celelalte ziceri, ma mai documentez.

  3. Tocmai,Le Petit Prince, asta era ideea…. Numai oamenii mari deseneaza porci…. 😉

  4. Ha. Pai normal, stiam eu ca tre sa fie de bine. Noi peruanii nu avem toate obiceiurile chilienilor, chiar daca ii iubim ca pe niste frati, desi au fost guri care au zis ca intre popoarele noastre exista un soi de competitie mascata sau chiar rivalitate pe fata. Numai minciuni. Sunt sigur ca aia care zic chestiile astea sunt chilieni. Pe de alta parte ca un tigan care se respecta n-am dat niciodata la o parte norocul atunci cand l-am intalnit. Multumesc pentru lamurire.

  5. am zis peruvian? Ha. Sunt inca sub influenta lui Indiana Jones pe care l-am vazut alalt’ieri pe un ecran urias. Acu’ ca ma gandesc bine, nu am vazut nici un purcel cu tre picioare in tot filmul. Da domne.
    Nu stiu cun e cu Chile si Peru, dar stiu ca Chile si Argentina sunt la competitie mare. Argentinienii se bucura ca in cam 3.7 milioane de ani Chile ca intra cu tot cu placa tectonica sub Argentina. Amicul Guillermo, argentinian, a zis ca o sa dea bairam.

  6. @ Tapirul :
    Funny thing is, eu nici nu am observat inlocuirea. Am facut link pe click sau invers si am ajuns pe pagina respectiva (foarte draguta de altfel) dupa care am scris commentul. Abia cand ai facut corectia m-am prins. Ca sa vezi ce superficiali sunt chilienii. Sau peruanii. Ma rog, eu…:-P

  7. Miruna: “Cred ca Vlad a vrut sa faca o poveste, pentru ca numai povestile si filmele se termina cu “SFARSIT” si cum asta nu e film, atunci. Povestea e asa: in prima imagine purcelul se bucura ca a vazut floarea, in a doua imagine purcelul mananca floare din greseala iar in a treia imagine il doare burta si-i pare rau. Dar cum deseneaza, mama, Vad, asa, pe calculator?”

    Mihai: “Desenul e tare. In prima imagine purcelul vorbeste, ca se vede din dialog, in a doua imagine scoate limba si in a treia imagine e blazat ca nu a gasit poanta”

    PS

    Asta pare a fi un bun exemplu ca raspuns la “genul feminin – genul masculin issue”!

  8. “Doi purcei/ Fac mititei.
    Iar cocoşul/Pune borşul
    La ciorbiţă./Tocăniţă
    Face iapa./Taie ceapa,
    Pune apa/Şi salata
    Şi e gata.
    Iepuraşul/ Taie caşul.
    Iar găina,/Cu făina,
    Face pâine/Pentru câine.” poţi face un BD după această poezie? ar fi super 😀

  9. Chiar, Vladule, poti? Si poorma ne dai cate un exemplar cu dedicatie 🙂
    Lia, ce misto e poezia!

  10. Mamăă, grea treabă. Dar o să încerc. Totuşi, vă daţi seama, doi purcei să facă mititei! Canibalism.

  11. Ei, iereau mititei cu soia, ce crezi tu.
    Sau cu tofu.
    Sau cu spanac,
    Sau cu linte.

    si mai departe nu mai stiu…

  12. abia aştept rezultatul! este o poezie foarte frumoasă, într-adevăr, care se învaţă la Grădi’! am să le duc nepoţeilor mei desenul, promit 🙂 cred că va ieşi ceva frumos pentru că, din câte am văzut, domnul Stroescu are talent la făcut purcei, de ce n-ar avea şi la celelalte orătănii? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.