Concursuri

Astăzi, despre trei concursuri de globări.

Să începem cu un concurs încheiat, e vorba de cel de la Gramo. Acolo trebuia să susţii o idee. Vă daţi seama că eu eram exclus din start, dar tare m-am mai bucurat pentru Pinocchio, unul dintre câştigători, cu ampla dumisale analiză a fenomenului de blog prin prisma antropologiei culturii!

Al doilea concurs despre care o să vorbex este Marele Concurs cu Premii Fără Canguri, organizat de scriitoarea Lucia Verona. Nominalizaţii sunt aici, şi nu mică mi-a fost surpriza să văd că sunt şi eu nominalizat la o categorie! Mai mult categoria este, tenez vous bien les pantalons, Cel Mai Bun Traducător dintre Blogări! M-a nimerit foarte bine, într-adevăr, sunt un mare traducător.  De aceea, invit pe toţi cei şi pe toate cele pe care i-am/le-am tradus de-a lungul timpului, ştiu că sunteţi mulţi şi multe, să mă voteze!

Al treilea concurs este organizat de minunatul Nusitatu. Dacă mai sunteţi pe aici care nu i-aţi citit de la cap la coadă, pe nerăsuflate, blogul, făceţi-o repede, altfel pierdeţi o scriere cu totul aparte, exotică, miraculoasă şi încărcată de emoţie.  Pe vremuri, Nusitatu şi cu mine eram vecini. Blogul său se chema “Lituma în Bucureşti”. Eu sunt încă aici, însă, la sfârşitul celui de-al treilea ev,  Nusitatu şi-a construit o corabie şi a plecat către ţărmurile de care probabil îi era tare dor. Blogul lui se cheamă însă tot “Lituma în Bucureşti”. Aşa că în comentariile ultimului dumisale post,  Nusitatu deschide oficial un concurs de sugestii de titlu pentru blog. Daţi năvală!

Mă gândesc să fac şi eu un concurs, dar încă nu ştiu despre ce să fie, aşa că mă gândesc să fac un concurs de sugestii despre ce să fie concursul pe care o să-l fac. Aştept ideile dumneavoastră!

About The Author

23 thoughts on “Concursuri

  1. Mulţumesc, nea Costache!
    Aş vota şi eu, dar mai întâi trebuie să citesc, nu glumă, blogurile nominalizate, cu excepţia lui Puck, nu sunt în sfera mea imediată de lectură. Dar e o ocazie să descopăr lucruri şi oameni noi.

  2. A propos, n-am înţeles prea bine dacă Puck e sau nu e la Traducători. Dacă e, să o votaţi pe dumneaei!

  3. Dar e simplu! Concurs: cine scrie cel mai imbirligat si original scenariu de telenovela, in cel mai scurt timp.

  4. deci vrei o idee proastă. uite una. cine scrie cel mai adormit text într-o zi între 6 și 7 dimineața… câștigăăă o traducere făcută de tine cu dedicație. sau altceva, vezi tu.

  5. hahaha ce cuvant a trebuit sa introduc la antispam, nu puteam sa ratey ocazia. meee.

    m-a sabotat netul si nu am putut sa comentez la timp in concursul cu pricina. brrr. am rezolvat pana la urma ca deja nu mai suportam sa imi vad nick+ul pe toate gardurile.

  6. Lucia, sigur că da, poţi face ce doreşti dumneata cu traducerea aia. Totul e să nu ne dea în judecată Baudelaire.
    Puck: puck, puck, puck, puck, puck, puck, puck, puck, puck, puck. 😛

  7. pt concursul nr. 3, am o propunere de titlu: reborned from dust sau 2 jumatati de pahar. asta e 2 propuneri, defapt 🙂

  8. Felicitari celui Mai bun traducator dintre bloggeri – Vlad Stroescu, la “Fara Canguri”!
    Aplauze!!
    Vrem un speech, vrem un speech..!

    (iar la categoria Cel mai bun scriitor dintre bloggeri a fost desemnat Sebastian Corn)

  9. Madelin, nu ştiu dacă Nusitatu mai face concurs, tre să-l întrebăm.
    Cât despre fĂRĂ cANGURI, HAAAA, AM CÂŞTIGAAAAAT!

  10. Face. Nu e nevoie sa intrebati, concursul e deschis catre toate orizonturile si dimensiunile. Detalii pe site. Nu ezitati, dragi participanti. Hm, daca ma gandesc bine ar trebui sa fie un post separat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.