Altă felicitare pentru cei dragi

Cum v-am obişnuit, în preajma Sărbătorilor, Dulcea Mahala vă oferă un cadou la modă. Nu ne dezicem nici de data asta, şi vă prezentăm felicitarea originală de mai jos, pe care o puteţi oferi celor dragi. Dacă nu am spus deja, e originală, adică am desenat-o chiar io. Daţi click pe ea, sau daţi click dreapta şi apoi “Save target as…”.
A, şi Dulcea Mahala vă urează Sărbători Fericite!

Photobucket

About The Author

19 thoughts on “Altă felicitare pentru cei dragi

  1. Constat ca: a)a disparut casuta sau s-a mutat in spatele iepurelui (daca nu cumva susnumitul scoate fum pe coada); b)privirea iepurelui este la fel de miotica, asadar inca nu e vorba de angoasa desi morcovul e la fel de mare; c)era sa treaca si a doua zi de Paste si sa nu zic ultimul banc sec pe care l-am auzit, care e cam asa: “Ce face un cal intr-un lan de canabis?”.. Banuiesc ca ai ghicit – Paste fericit 😉

  2. 😀

    [Nota: Yol a asistat la desenatul live al iepurelui. În desenul original, era şi o căsuţă, care se vedea ca prin ceaţă. Scannerul nu a văzut-o].

    Sărbători fericite şi dumitale, Yol, şi bine ai venit în Mahala (pt prima dată, din câte ştiu!)

  3. Pt prima data verbal (sau scriptic, ma rog). Dupa cum ti-am mai zis, functionez din cand in cand ca lurker 😛

  4. Asaaa.. M-am dus eu in baie sa meditez un pic si am ajuns la urmatoarea concluzie: ai dreptate. Sunt Extraordinara, Fenomenala, Mirobolanta. De exemplu, unul dintre lucrurile Extraordinare pe care le-am produs azi au fost niste stranuturi peste suta de decibeli, de s-au zguduit geamurile (si aici vorbim despre termopane, ma intelegi).
    [Nota: Multumesc, dar daca insisti in nota asta o sa ma rusinez si iar nu o sa mai pot scrie nimic vreo doi ani. Si as mai putea sa zic ca multumesc eu pentru permisiunea de a deveni mahalagioaica, sper sa nu ma apuce procrastinarea si sa ma tina].
    Somn usor 🙂

  5. Eh, a trecut. Si eu am pascut fericit. Toata duminica am mincat numai salata. (Iar seara, cind s-a intors domnu’ Inginer acasa, am pascut sticla cu vin rosu pe care am cumparat-o la Otopeni. Nu, nu era cu Dracula.)

  6. Bună, Simina, ce mai faci tu?
    Din păcate, nu mi-am luat, finanţele mele sunt cam la limită în ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.