Fosilele amorului

În timp ce se apropie noaptea muzeelor, Mahalaua a găsit un muzeu care e deschis în fiecare noapte.  Şi fiindcă tare ne-a mai plăcut ideea, îi facem reclamă aicea. Este vorba despre MUZEUL FOSTELOR IUBIRI. În el sunt expuse rămăşiţe ale fostelor iubiri. Puteţi şi dumneavoastră, să le expuneţi, aici! Ceea ce e şi mai mişto, e că puteţi câştiga şi ***premii***!!!

Concurs fără premii: a expus şi Mahalaua ceva la muzeu. Vă lăsăm să ghiciţi care dintre exponat vine de la noi. Câştigătorul îi prezicem o viaţă îndelungată şi cu multe aventuri.

(Mulţumim dlui S.N., care a găsit muzeul mergând la cireşe.)

About The Author

35 thoughts on “Fosilele amorului

  1. pai de ce-ar fi trebui sa tii minte? si io as fi uitat, dar a fost nevoie sa revad niste texte vechi si mi-a sarit in ochi 🙂
    io sunt prieten cu fetele de la hotcity si times, dar de data asta n-am fost sursa de inspiratie (cel putin asa cred). in schimb imi asum creditul pentru interviurile inventate, pe care le scria (sau le scrie inca) livia pe times.ro
    nu, din nefericire n-am avut toate ideile.
    dar hai sa-ti zic ideea de-aseara, de dinainte de-a adormi. ma gandeam ca dac-as fi fost sefu academiei nobel, i-as fi dat premiu lu sartre in fiecare an, pana ar fi acceptat. tare mi-ar fi placut sa vad cum reactioneaza prin 70, sa zicem

  2. @gavagai, si eu tineam minte de insemnarea ta; intre timp am aruncat si biletele de la film si biletelul galben (cu ocazia unei curatenii epocale), mai bine ti le dadeam tie…
    @vlad, eu n-am ghicit niciun exponat din mahala; ma mai gandesc.

  3. Ufff, am scris la “madelin” mai sus (si la antispam) de m-am plictisit. Oare de ce nu ma tine minte blogul tau?

    Ti-a placutara filmu’? 😀

  4. Cireasa sunt si ma bucur ca ti-a placut. Recunosc ca mie mi s-a parut, in aroganta mea, ca eu am inventat ideea:). Dar acum, dupa ce am lansat-o, inteleg ca mai sunt si altele, similare, care ma preced. Totusi, va astept pe toti cu exponate pe hotcity.ro. Si in special pe tine:)

  5. Unii oameni găsesc idei, alţii le aplică, dar NIMENI nu inventează idei. Ele plutesc prin aer şi proprietatea intelectuală e doar un artificiu capitalist.

    Cireaşa, bine ai venit dumneata pe la noi. Mi-a făcut plăcere să expun la muzeu. Hapropo, n-a ghicit nimenea ce.

  6. ” O propozitie pe care nu o pot spune, un instrument muzical care nici acum nu stiu cum se numeste, o cutiuta muzicala, o scrisorica – invitatie, un joc, o agenda, o alta scrisoare – de adio – si multe regrete…. nu atat de mult pentru ca nu mai suntem cat pentru ca am fost”

    asta cre’ ca-i a ta.

  7. Parca nu-mi vine-a crede, lila. Asta cu regretele mi se pare cam de gagica, asa (sa ma scuze vlad daca am dat-o in bara cumva 😛 :))). Eu votez tot pentru “negru pe negru”.
    Ne deslusesti, domnu’ vlad? Ca eu mor de curiozitate.

  8. Désolé, dar nici yol, nici lila nu au ghicit.

    Ca să vă ofer un indiciu suplimentar, cineva dintre comentatorii de mai sus a ghicit! Nu mă mai miră, pentru că persoana respectivă e uimitoare în situaţii din astea. Deci?

    Împricinat, da, nouă, băieţilor, ne e cam ruşine, deşi văz că tapirul a prestat.

  9. of,m-am dezumflat.. si cine e dezole asta la care ne parasti ca nu am ghicit? (aici as pune un emoticon din ala care mustaceste, da cum nu pot.. vi-l imaginati voi)

  10. Vlad, ori te-am citit acum 1100 de ani, sau 5, ori sună izbitor de aproape de o poveste pe care mi-a spus-o un prieten medic, fie el și femeie 🙂 dar eu spre Yorick aș arăta cu degetul.

  11. Arhitecte, dustweaver, m-aţi ghicit 🙂 Dar câştigătoarea concursului e Madelin, care m-a ghicit din prima, că de aia mă întreba dacă mi-a plăcut filmul…

  12. Vlad,

    Dupa cum zicea un vizitator, ai merita sa fi batut cu urzici. Pai cum mai nene? Pe de o parte lansezi concurs in Mahala. Pe de alta, introduci in povestirea lui Yorrik niste elemente pe care doar membrii “clubului Dulce Mahala” le-ar putea sti, noi ceilalti simpli vizitatori ramanand in ceata complet. Ntz, ntz, ntz.

  13. Haaa, o sa am parte de multe aventuri. Yu-peeee!

    Apropo, peste ocean e mare tevatura cu Twilight asta, cica a gasit cineva scenariul intr-un cos de gunoi si s-a-mbogatzit 🙂

  14. Andreea,
    În primul rând, nu există un club Dulce Mahala, sau, dacă există, faci parte din el, din moment ce ai scris aici. Alte informaţii despre acest subiect, aici.
    În al doilea, în povestirea cu Yorrick nu e absolut niciun element cunoscut doar unor iniţiaţi. Era deci doar o chesiune de ghicit stilul.

  15. cat despre contributia lui vlad la muzeu, as fi ghicit si io, ca stiam ca are un craniu;))
    si mai stiu pe cineva care are. ce uameni.

  16. pai, bre, or ai mintit in povestioara ta cu craniu’, or nu s’ c s zic, pen’ ca tu esti din B, cum s fi stat la camin?

  17. Prin “clubul Dulce Mahala” ma refeream la voi cei devirtualizati si la cei care va cunoasteti de mult.
    Pai uite, simina stia ca ai un craniu. Bine, asta puteam sa-mi imaginez si eu ca doar ai terminat medicina.
    Dar noi restul muritorilor, simplii vizitatori …
    Cum era eu sa-mi inchipui ca dumeata ai fost student la instalatii cand eu te stiu medic? Sau ca dumneata ai stat la camin cand eu te stiu Bucurestean?
    Ca sa nu mai zic ca atunci cand zici ca s-a casatorit tot cu un doftor din aceeasi galaxie cu ea … pai mataluta nu faci parte din aceeasi galaxie? Nu tot MD?
    Deci, very confusing.

    Dar ma bucur sincer pt urarile primite de Madelin si pe langa viata indelungata si aventuri, ii mai doresc si multa sanatate si s-o tina toata viata excelentul simt de observatie.

    PS: ce bun ar fi fost un Yorrick semestrul trecut la neuro!
    PS2: unde o fi sprite?

  18. :)))ei, o fi stat la cămin ca să câștige concursul, domle. i s-o fi părut că e mai frumoasă povestirea așa.
    cât despre “student la instalații”:)), poate instalația asta e un cuvânt pentru mintea omului. oricum, facultatea de instalații nu cred să exite, hi hi.

  19. si pe mine m-a indus chestia cu instalatiile in eroare, in naivitatea mea am presupus ca tipul nu poate fi MD ci “instalator”.
    Si daca a studiat si intalatiile, fata din poveste nu a vrut decat de pierdut pentru ca uite, acum avea sot doftor (in curande doftor, inteleg eu) care stia sa repare si robinete…

  20. Andreea, multumiri pentru urari.
    Trix, si io tot de la sanchi 🙂
    Simina, pe la inginerii astia exista neste facultati de nici cu gandu’ nu gandesti:
    – prototipare rapidă
    – fabricaţia virtuală
    – tehnologia produselor textile
    – inginerie sanitara

    PS
    Aceasta idee plutind prin aer: pot sa ma pun pe mine la muzeul ala? Iac-asa…

  21. Madelin, le spui câteodată așa bine și cu foc!… să trântești răchia pă masă ș-alta nu!

  22. haide băi nene, să fim serioşi, că eşti inconfundabil în scris (adicătelea habar nu ai să te prefaci că nu ai scrie mata, ci altcineva)+ că cine şade des pă-n blog pe la tine s-a învăţat deja că eşti un mincinos cu har, ăsta, un mare povestitor de întâmplări răscroite cu toate aţele, până ies frumoase rrrău şi numa cu 1 sâmbure de adevăr, că ce-i mult strică.

    adică, nu-i mare inginerie să te prinzi încă din titlu că tu erai ăla. saaau, şi madelin, şi io, suntem both one of a kind 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.