Nu vă boicotez blogurile…

… ci pur şi simplu nu mai reuşesc să comentez pe multe bloguri wordpress. Nu ştiu ce se întâmplă, nu mă pricep, cică Akismetu, cică altceva. Nu prea le am cu tehnologia şi sunt şi superdistrat (de exemplu, îmi trimit periodic emailuri în care vreau să-mi vând mie însumi Viagra, şi nici nu mi-aduc aminte când le-am trimis).

Am încercat, la Gavagai de ex., să folosesc o altă adresă de mail – tot n-a mers. Am încercat să comentez la postul ăsta foarte mişto – degeaba.

Aşa că asta e, vroiam doar să vă zic că în continuare vă citesc pe toţi cu fidelitate, şi că, neputând să comentez, vorbesc singur prin mansardă, măsurând încăperea cu paşi mari şi bătând din când în când cu pumnul în masă.

About The Author

16 thoughts on “Nu vă boicotez blogurile…

  1. Vlad, ai incercat sa schimbi browser’ul? S’ar putea sa’ti rezolvi problema incapacitatii de a comenta (eu ma lupt cu Google Chrome care de citeva zile incarca orice, mai putin, ironia ironiei, site’uri care tin de Google)

  2. Oricum, se vede că s-au modificat nişte chestii: căsuţa în care scriem comentariile e mai mare, imaginea pe care apare anti-spam-ul e şi ea mai mare. Şi asta de vreo săptămână.

    Cum naiba face că ne recunoaşte pe fiecare şi ne ataşează mereu acelaşi avatar? E cu cookies? Sau se ia după numele cu care semnăm comentariile?

    Şi vreau să-ţi zic că mă piş pe Worpdress, are nişte hachiţe de-mi vine să mă piş pe el. De exemplu, în încercarea de a stăvili ceea ce i se pare lui un atac de spam, nu-ţi mai publică comentarii perfect legale şi-ţi zice că le publici prea repede unul după altul. Să mori tu, Worpdress? Din varii motive am vrut să şterg un comentariu de unde apăruse în mod greşit şi să-l pun în locul corect; nu m-a lăsat, cu argumentul “It looks like you’ve already said that!”. Hai sictir Worpdress, bine că eşti tu deştept!

  3. Da’ de unde, Madelin nu se enervează din principiu!

    “13) Nu te enerva! (nu te enerva de zece ori). Trage aer in pept si numara pana la 13.

    BONUS

    Nu o lua personal. Nici macar atuncea cand e personal.”

  4. Nu m-ai suparat, incercam doar, pe ocolite, sa-mi cer scuze pentru rautacismele de pana acush.

    A., am rekunoscut ca nu-mi ies 24/7!

  5. “A., am rekunoscut ca nu-mi ies 24/7!”

    E, aici avem o dilemă matematică: cum e corect, 24/7 sau 24*7? (Eu zic că a doua, că prima dă cu virgulă.)

  6. Vlad,
    Eu nu te vad batand cu pumnul in masa. Sorry!
    Respira adanc, fi analitic si verifica:
    – browserul;
    – antivirus/firewall si alte asemenea instalate pe comp.;
    – adresa de mail folosita.

  7. e de la akismet, cum de mult vă tot spun io că e ţeapa ţepilor. ai intrat în baza de date akismet ca om rău (pă IP cel mai probabil, şi nu din vina ta evident) şi acum problema.
    cică akismet ar avea o chestie unde să te plângi să te scoată din baza de date, da’ nu ştiu dacă merge.

    A.-ule, te recunoaşte cel mai probabil după adresa de email (nu contează dacă e adevărată sau nu, contează dacă bagi mereu aceeaşi chestie). Ia’ncearcă cu altceva.

    (după aia): da, ie de la email
    Photobucket

  8. Buna dimineata,
    Stii ce m-a surprins? Gestul din ultimele cuvinte, usor neadecvat; suna ca o acumulare de tensiune care a trebuia sa se reverse cumva. Adunat cu parcurgerea in latitudine si longitudine a camerei, da o ecuatie ceva mai subtila. E doar o problema de incapatanari high-tech ce rareori se rezolva in pasi logici (fie ei si binari). 🙂 Asadar, “what’s up doc?”

  9. Constat că în continuare nu poci să las comentarii pe alte bloguri, așa că scriu aici: Gavagai s-a întors! Uraaa! Și sparge nuci!

    Și îi face temă de blog lui puck, dar văd că puck e în pauză. Până se termină zugrăveala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.