Animal Planet

– Lângă biserica Sf. Spiridon stă toată ziua un bărbat într-un scaun cu rotile. Pe umărul lui se află permanent o pisică tărcată. Ca la piraţi, doar că în loc de papagal, e pisică.

– La gura de metrou de la Unirii – Horoscop, se află un câine maro. De fiecare dată când trece o ambulanţă, câinele maro începe să urle, imitând destul de fidel sirena ambulanţei.

– Pe Dorobanţi, în urmă cu vreo zece ani, puteai vedea în fiecare dimineaţă un domn elegant, care plimba în lesă o imaculată raţă albă. Ce s-o mai fi întâmplat cu ei?

– În cartierul cu străzi nume de ţări (Brazilia, Finlanda, Argentina, etc) au apărut recent nişte insecte ciudate. Arată ca lăcustele alea verzi ca smaradul, doar că în plus au aripi şi bâzâie.

– În Ferentari creşte o specie aparte de limacşi, foarte mari şi lungi. Porumbeii din Ferentari apreciază în mod deosebit această specie, foarte bogată în proteine de calitatea I. Se spune că limacşii constituie motivul pentru care faimoşii porumbei de Ferentari sunt extrem de musculoşi.

– La Pucioasa exista un bărbat care își dresase vaca astfel încât, la îndemnul “Șo pă ei”, aceasta se repezea înainte vreo zece metri. Suficient ca să terorizeze copii care veneau la furat mere din livadă.

– Toate cele de mai sus sunt riguros veridice. Promit ca data viitoare să mă străduiesc și să scriu ceva interesant.

About The Author

77 thoughts on “Animal Planet

  1. si cine stie la ce se mai gandeste WE.

    Ori, cand zice de [clinica], ne induce, subliminal asa, ideea sa ne ducem sa ne tratam de reumatism acolosha, noi si rudele noastre pana la a 7-a spita. Si astfel sefa lui sa-i tripleze salariul iar colegii sa-i faca un bairam de timbilding pe acoperisul bazilicii Sf Petru din Vatican.

    traducere: elful se gandeste ca atunci cand vlad zice de clinica, vlad de fapt induce subliminal bla-bla.
    chiar atat de idiot ma iei? unde naiba am spus asa ceva?! unde???

    Ori, cand pune poze pe blog, o face subtil, sa fie cooptat in Uniunea Fotografilor Geniali (WE facuse aluzii de piar si la postul cu poze de la Venetia, pe care io nu-l mai vaz).

    unde am facut piar la poze?! unde am aratat/bagat aluzie/sugerat ca m-as fi gandit ca o faci ca sa intri in UFG?!

    las-o vlade cu neintelegerea! asta e premeditata. si mincinoasa.

  2. vlad, asta daca nu ma insel prea tare se numeste proces de intentie. nuuu, nu am zis, dar am gandit! am avut intentia, desi nu exista dovezi clare.
    procesul de intentie e f. folosit in slander, in calomnie. ma acuzi ca m-as fi gandit la tine ca ai fi vrut sa etc…

    si, culmea!, eu sunt facut mincinos si paranoic. cum naiba un paranoic poate fi mincinos, nu prea stiu. poate imi explici tu, ca esti psihiatru.

  3. Imi pare rau, dar eu nu sunt mincinoasa. Tapirizda si jegoasa, cum mi-a scris WE intr-un email demn de un profesor universitar poate ca sunt.

    E ultima mea interventie in acest scandal si in orice scandal viitor. Si in bloguri, in general.

    REZUMAT:

    Scandalul pe tema piarului pe care si l-ar face Vlad a inceput la comentariile de la postul Dilema Covrigilor:

    Comentariul nr. 104
    we says

    […]
    ce e cu adevarat jenant in treaba asta, nu e greseala lui D.N. – sper sa nu o repete, sau sa si-o “rafineze”, e PR-ul mascat pe care unii l-au facut pe marginea acestei probleme cu implicatii mondiale. si nu vorbesc de Tapir aici.

    Nota lui Madelin: adik WE vorbeste de VLAD STROESCU! Cum si-a facut el PR ca sa apara in Dilema Veche

    Comentariul nr. 105
    Blegoo says:

    […]
    Deci, nuș’ la cine te referi – oricum nu e interesant pentru mine.
    Realitatea e că lumea a exagerat în reacții, inclusiv eu – cu excepția ta. Deci… să dăm credit, zic.
    🙂

    Comentariul 106
    Vlad says:

    Da, elfule, a fost o ocazie extraordinară pentru mine. În perioada asta, mi-a crescut clientela cu 3000%, şi şefa mi-a dat o creştere majoră de salariu. Dar asta nu e nimic faţă de alte interese mai obscure care le am io, care nu vi le zic, care să-mi crească traficul la blog!

    ***

    Dupa acest comentariu Vlad a scris un post intitulat PR pe care mai apoi l-a sters. Faptul ca a scris acel post indica faptul ca l-a suparat acuza lui WE ca si-ar folosi blogul pentru a-si face reclama. De aici si consideratile mele voit ironice (bineinteles ca la adresa lui WE) apropo de motivele pentru care si-ar face Vlad piar.

    ***

    Apoi s-a continuat cu comentariile de la postul Animal Planet:

    Comentariul nr. 2
    A. says:

    Aha, dacă scrii de invalidul de la biserica Sf. Spiridon şi de hotelul Horoscop de la Unirii, ştiu la ce [clinica] lucrezi! 😉
    […]

    Comentariul nr. 3
    […]

    Comentariul nr. 4
    Vlad says:

    A., eu sunt doar un angajat. Nu ştiu nimic despre PR-ul firmei şi alte daravele.

    Comentariul nr. 5
    we says:

    PR-ul e facut tot de catre “doar” angajati. Nu sunt ingerasi angajati cu ora.

  4. continua asa tapire. chiar, continua asa.

    unul cu name calling without any basis, cealalta cu mizerii subtile ca m-as fi gandit ca nu stiu ce.

    continuati asa.

    sa va spun ca ar fi momentul sa va cereti scuze, e deja ceva ilar.

  5. da, numai un om jegos se poate cobori la asemenea zvarcoleli sa isi “explice” mizeriile aruncate.

    cu ceea ce ai pus mai sus te acuzi singura. ceea ce ai scris in acel mesaj, slander se numeste. ma acuzi de faptul ca as fi gandit nu’s ce parascovenii vizavi de vlad. adica iei cuvintele lui vlad si le atribui mie ca asa as gandi. hahaha, suptil.

    hai, nu mai trimiti ceva mesaje personale cu amenintari la visate amenintari? ca i-as fi inchis nu stiu cui blogul, ca as incepe nu stiu ce?

    stii ce nu e demn de mine? ca ti-am dat credit.

  6. asta:
    http://dulce-mahala.tapirul.net/2010/11/08/animal-planet/#comment-11430

    este o suma de minciuni ordinare. atat factuale si de “intentie”. Madelin, esti o mincinoasa. Norocul tau este ca sunt reactiv, asa ca zi merci ca ma rezum doar la un mesaj personal cu cateva injuraturi pe care le intelegi.
    si daca e cu mesajele personale, sa incepem sa punem si noi, nu?
    sau nu?

    in continuare astept scuzele atat de la tapir pt. acele qualifiers (nu o face, e in aceeasi barca cu als, ca numai ala mai debiteaza asa ceva, dar tapirul stie semnificatia acestor termeni). si de la tine pentru acel mesaj infect. nu ti-am facut nimic, dar NIMIC ca sa merit asa ceva. decat doar faptul ca am marait un pic la unul si a inceput toata trupa sa latre.

    ps: profesorii universitari sunt mai spurcati la gura decat crezi. blame it on the food.

  7. hihi
    mai e nevoie, etc? :)))
    ps i’m always being made my day (= a field day) when i’m proven right… 😛

  8. io cred că înţeleg acum la ce se referă elf cu neclaritatea….
    …domne unde poate duce o neînţelegere..

    Deci:
    -vlad zice că el e “doar un angajat” şi deci el nu ştie despre PR-ul firmei.
    -elf răspunde că “PR e făcut tot de doar angajaţi”, nu de îngeraşi etc.

    Traducere:
    -vlad spune că el nu e prin consiliile de conducere ale firmei, in executive boards, nu are shares în capitalul firmei, mă rog, ideea asta, “ca simplu cetătean”. Lucru pe care l-a reformulat două comentarii mai încolo, dealminteri.

    -elf spune că, TEHNIC, şi cel ce se ocupă de PR-ul unei firme e tot un angajat, la fel cum e instalatorul sau contabilul. Recte – sugerează elf – este greşit, dpdv tehnic, să spui că nu te ocupi de PR pentru motivul că eşti (doar) angajat.

    Unde e lipsa de comunicare aici?
    * Unu, că elf nu a înţeles (sau nu lăsat să se înţeleagă că ar fi înţeles) că vlad exprima ideea de “eu nu sunt director acolo, nu e firma mea, eu sunt doar un angajat pe postul ăsta şi nu e sarcina mea să fac sau să nu fac PR”, chestie căreia, dacă îi înţelegi sensul, nu-i răspunzi cu o completare tehnică care este de fapt un truism, “responsabilul cu PR-ul unei firme este şi el un angajat”.

    * Doi, în contextul în care elf mai spusese recent că PR-ul lui vlad e “jenant”, comentariul lui elf la comentariul lui vlad a fost văzut în acelaşi context. În plus, după explicaţia mai amănunţită a lui vlad, elf a continuat tot pe ideea de PR, discutând un post pe care vlad îl ştersese deja.

    Mie (şi tuturor) ni s-a părut evident că elf chiar discută despre PR-ul lui vlad (că e jenant, că e de lăudat, ca e dreptul lui – idei contradictorii dealminteri), chiar dacă nu se mai referea deja la compania la care lucrează vlad. în fuga comentariilor nu e greu de imaginat că poate unora li s-a părut că elf vorbeşte în continuare de PR la companie, mai ales având în vedere ca postul cu PR-ul nu mai există.

    * Trei, elful nu a înţeles ironiile lui Madelin (vezi comentariul 16) la valoarea lor de ironii. Madelin NU A ZIS că elf ar fi zis şi făcut, neapărat, ce zice ea acolo, era doar o extrapolare. Este evident că PR-ul lui vlad este un subiect pentru care elf exprimă un interes particular – iar de afară, vorba bancului, aşa se vede, că elf “are ce are” cu PR-ul lui vlad. Madelin nu a făcut decât să exprime chestia asta mai plastic, extrapolând. Elf în schimb a înţeles ca madelin zice că elf ar fi zis, literal, ce scrie ea în comentariu şi a luat foc cum că madelin e mincinoasă, el nu a zis chestiile alea. DUH…

    De aia nu a mai priceput blegoo nimic şi de aia in final nu a mai înţeles nimeni nimic.

    Pentru scuze cred că e prea târziu, dar e păcat că se ajunge aici.

    PS alşule, nu te mai obosi să ne spui – încă o dată – “v-am zis io?”, ca devii extrem de plicticos. Tu tot încerci să îl provoci pe elf – ai zis ca ai ceva cu el şi cu muliganoglu, nu cu noi, pe noi chiar ne iubeşti – dar te-aş sfătui să îti duci războaiele în alte părţi. Nu ştiu ce ai tu cu elf, nu mă intereseză, dar măgariile pe care le-ai endorsed la isuciu (dezvăluirea de nume, comentariile lui DM) nu se justifică nici prin mizantropie datorată vârstei, nici prin “i’m obnoxius and i like it”

  9. care ‘magarii’?! vbeste gura fara cap… fyi, acel ‘DM’ – care a facut ‘dezvaluirile’ – NU sint eu! eu doar m-am bucurat k le-a facut 😛 (pt k [we] + mulliganoglu procedeaza fix la fel – a se vedea magariile & mizeriile la adresa mea debitate pe bloagele lor… i never forget OR forgive!, k sa repet a nustiucita oara, stiind k sint plicticos 🙂
    & nu-l ‘provoc’ pe [we] pt k, pt mine, e un caz clasat & clinic – dc m-as mai obosi??
    ps cine ti-a zis k pe voi v-as ‘iubi’?? LOL

  10. tu cu gura ta (ma rog, tastele tale) ne-ai zis ca ne “iubesti” – sau varsta vine si cu roza-scleroza? Era evident un fel de figura de stil, si la tine si la mine, dar de zis ai zis. Na, uite, aici: 28/10/2010 at 7:28 am

    nu am zis ca tu ai facut magariile sau ca tu esti DM (habar nu am), am zis tu ca le endorse (sustii, aprobi, esti de acord cu, whatever translation suits you)- sau cum zici tu, te “bucuri”. Din punctul meu de vedere alea sunt magarii – nu vorbeste nicio gura fara cap.

  11. Tradare, tradare. Da da’s-o stim si noi. Noi, care va sa zica, opinca blogului. Noi cei care, modesti si truditori, hranim humusul viitoarelor elite… Nu, nu da ! Nu la cap ! Fara haloperidol, nuuu….

  12. n-ai vz k era un ‘:P’ dupa ‘va iubesc’?? :))
    c’mon, it’s common knowledge – eu nu iubesc decit un om (?): pe mine
    in rest, am doar simpatii strategice & de moment 😛

  13. Ce vant nebun prin mahala! Poate pentru ca e ne-natural de cald. Se incing capetele. Mult si multe.

  14. Vlad, îmi pare sincer rău. Ca scuză, te rog doar să admiţi că nu puteam prevedea deturnarea halucinantă a comentariului meu. Dacă ştiam că se ajunge aici…

    (Aoleo, maică, da ce scump lucri! 120 consultaţia! Păi nici la curve nu-i atât! 70 fişa auto!!! Asta-i ca să te răzbuni pe şoferii care nu te lasă să mergi cu roalele şi cu bicicleta!)

  15. Cuvintul de verificare a fost gagaga. Se potriveste perfect cu atmosfera.

    Latru si eu de pe margine ca Blegoo (Blegoo, sper ca nu te deranjeaza). Mai oameni buni! Tapire, Madelin, WE (pe als nu’l includ, he’s obnoxious and he likes it), daca va trageti 2 pasi in spate o sa va dati seama ca sinteti intr’o situatie in care n’o sa mai fiti in stare sa va vorbiti niciodata calm, indiferent de subiect. In momentul asta nici nu mai conteaza care are dreptate, obiectiv vorbind. Poate toti, vorba rabinului, poate niciunul.

    In momentul asta stati cu coltii scosi unul la altul incercind sa demonstrati ca “a mea e mai mare” (scuze Madelin, n’am gasit alta rima). A devenit doar o treaba de orgolii. Si e cam tembel, ce naiba! Nu de alta, da’ exact de acelasi tip de comportament ii acuzam pe ai nostri politicieni. Daca de la voi nu ne putem astepta la mai mult, ce sa mai cerem de la ei?

    Parerea mea, cu scuze pentru ca m’am bagat in cazul in care am iritat pe cineva.

  16. Latră, nene… cât poți… că io deja am răgușit.
    Chestia e… că s-a încins tărâța în mahalagii… e revuluție, soro, ce, glumești?
    Cum bine zicea fii-miu dă la București…
    “Unde nu-i cap… vai dă chicere!”

    Era cât p-aci să dăm jos guvernu’… în frunte cu iubitu’ nostru nenea Vlad, staroste și primar, care v-azică…
    Reacțiunea… cu capu’ ei dușmănos și otrăvit… încearcă… etc.
    Dar boboru’ a glăsuit!
    Se va da pensii dă la stat… la toată lumea… că d-aia e stat!
    Jos reacțiunea!
    Trăiască Dinastia!
    Chelalau!

  17. LE:
    – pe Aleea Alexandru, cea cu Ministerul de Externe, Institutul Cultural Român, Insitutul Italian și patronatul nuștiucui, se află circa șase maidanezi, de diverse mărimi și culori, cu un lucru în comun: toți îmi vor pielea de pe fund când trec dimineața cu bicicleta spre serviciu. Dacă știe cineva cine îi hrănește pe ăștia să-mi zică și mie, aș vrea să am o discuție prietenească cu el, în care să-i sugerez să și-i țină la el în casă, sau în Minister, sau în Institut.

  18. Am gasit usa incuiata la Madelin, si m-am intristat. Si m-am gandit ce ( si mai) trist ar fi sa se inchida si mahalaua. Nu putem sa dam un system restore?

  19. Blogul meu a intrat un pic in ma-O-ma (Tapire, mai stii? fraso lu’ George Stanescu, hihi)
    Am luat, categoric, pauza de comentat pe bloguri (commentu’ asta nu se pune, quoting als).
    Ca sa nu ma mai ia valul (lui Traian).
    Pauza de citit, insa, nu crez ca o sa iau vrodata.
    Si nici de scris, dar deocamdata la sipet (it’s gonna take a while).
    Thks for caring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.