About The Author

18 thoughts on “O carte

  1. ia uite, Andrei Makine a scris cuvinte d laudă pt ea. io citii d el “femeia care aştepa”.
    oricum, din review pare f f tare… mulţumim, dom’ Vlad! cam p acelaşi filon mi s mai par cărţile: “Trestii în vânt” şi “Thérèse Raquin”.

  2. Vlad, și eu zic că tu ai scris-o, asta e clar. Nu știu cum o să fac, dar vreau neapărat să o citesc.

    Cît despre recomandări — eu le vad puțin altfel, drept care și recomand mereu tuturor tot felul de chestii. Este un mod de a împărți o plăcere. (Și dacă mă întrebi ce fel de plăcere, o să-ți răspund că asta depinde de ce fel de chestie. Na 😉

  3. Mulţumesc mult, Lucia! Ştii e posibil să ţi se datoreze. Fără Albastrosul ăla, popularizat şi de tine, n-aş fi atras atenţia editurii.

  4. Da. de acord.

    eu aveam o alta idee, pe care am scris-o acuma mai bine de un an pe blog si pe care mi-o amintesc inexact…deci ziceam ca: ii includem pe ceilalti in “universul nostru interior” (in lipsa de o expresie mai buna) impartasind cu ei lucrurile care ne plac.

    Dar, e adevarat, depinde de chestie:).

    Eu cred ca si cartile si ideile is facute sa circule. Recomand carti intr-una :).

  5. Multumesc si eu, cam tardiv acum, pentru recomandare. pe mine ma intereseaza mai de mult Makine, desi am tot amanat sa il citesc si abia acum i-am imprumutat prima carte de aici de la biblioteca afiliata cu Kulturhus din centru. In primul rand ma fascineaza pentru ca desi rus-nascut a reusit sa scrie perfect in franceza. Unul din visurile mele secrete este sa pot intr-o buna zi sa scriu ceva in limba norvegiana si altceva decat epicrize. Imi fac practica de pe acum cu epicrizele, pe care le doresc cat mai concise si comprehensive totodata, si vad ca pe zi ce trece merge parca din ce in ce mai bine.

    P.S. re. cum o duc: nu stiu daca mai tii minte vigneta din Imed, pe tipul ala necunoscut vecin care mi s-a parut ca seamana cu cineva cunoscut din Romania cand l-am vazut o data trecand fugitiv pe langa mine, in sens opus mie, de la magazin acasa, nu l-am mai vazut nici o data de atunci, desi inca il astept uneori ca sa ma lamuresc o data cine e. Dumnezeule, graforee si deja-vu chiar ca nu am mai avut nici o data, poate ca dezvolt o tumoare temporala si nu e numai stres de adaptare, sper sa nu. Esti de parere ca ar trebui sa ma caut profesional ? Sunt cam worried.

  6. Am incercat sa raspund aici, dar raspunsul e prea lung, deci am sa-l pun pe blog.

    Raspunsul scurt este ca beau doar o ceasca de cafea dimineata, ca de obicei, nimic schimbat pentru mine din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.