About The Author

8 thoughts on “And the winner is…

  1. ia te uita. 🙂
    dragule. eu am participat la editia a 2-a, adica mai-ul alalalt. mi-am facut un manuscris intreg pentru asta, imagineaza-ti. si nu mi-a fost usor: mi-am ratat cateva examene, mai multe nopti si mi-am tulburat binisor nu gluma ceva ape de-ale sufletului, ca sa pun sentiment in versuri dom’le.

    si pe urma… nic.

    am fost asa de traumatizata ca de-atuncea n-am mai scris versuri pe bune. as vrea sa multumesc ca s-a intamplat asta, ca de atuncea imi ratez examenele si noptile cu mai mult cap si mai putin sentiment.

    si ca atuncea tata mi-a zis ca, just so i know, si in concursurile literare exista posibilitatea de pile si premieri “aranjate” – ceea ce mie nu imi trecuse vreodata prin cap, si mi s-a parut tare profan si m-am oripilat.

    numa prostii spun da daca ai sters postul alalalt unde scrisesem mai spiritual, asa-ti trebe.

    trimite si mie ce-ai trimis la ei. vrei? 🙂

  2. Dar tu scrii versuri f frumoase, dacă-mi dai voie să scoţ o asemenea platitudine.

    Nu cred că există pile, sincer. Din 120 de candidaţi, care erau şansele să nu fie niciunu mai bun ca mine? 😀 Şi mie mi-a luat un pic de efort ca să adun de prin sertare toate prostiile. Io am concurat la proză scurtă.

    Io cred că pentru noi, oamenii de rând, dacă vrem într-adevăr să scriem, nu există altă posibilitate decât să ne aşezăm la masă şi să scriem, disciplinat, în fiecare zi, cu abnegaţie, fără să ne descurajăm, nici să sperăm. După mulţi ani, poate chiar vom scrie ceva bun.

  3. Ce mişto tre’ să fie! Mă gândesc să-mi fac şi eu blog, să mă ia cititoarele cu “dragule”.

  4. Eşti un dulce! Pupici!
    xoxoxo

    (Cumva gagique’ta citeşte pe-aici? Să nu dăm dă fro belea.)

    (Şi fiindcă te ştiu amator de etimologii fine: în Provenţa există cuvântul de gen feminin “gadjie”. Ghici ce înseamnă!)

  5. Gagica? 🙂
    Nu e singurul exemplu. In dialectul londonez de rasarit (cockney), exista cuvantul “cushty”, cu exact aceeasi etimologie cu “cahsto” de la noi. (Azi mai rar folosit). Sau “chav” (golan), cu aceleasi origini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.