I’m in love

…with BBC3, postul de radio clasic al Maiestății Sale. Mai precis, de emisiunea de dimineață, pe care o prezintă catifelat și somnoros dra Sara Mohr-Pietsch. Nu cred că am auzit vreodată vreo selecție matinală mai bună. Majoritatea posturilor insistă pe baroc vesel și Mozart încurajator, să fie mai productivi oamenii muncii de la orașe și sate. Nu și Sara: ea ne pune numai piese delicate, rafinate, impresioniste, numai miere picurând alene în ureche. Așa că m-am gândit să vă zic și vouă de ea, care nu știați.

Dacă dacă angajatorul dumneavoastră nu vă lasă să aveți flash pe calculatoare ca să nu cumva să jucați jocuri sau să vă uitați la iutub în loc să îi faceți lui bani, anume instalarea flash nu se poate fără parolă de administrator, procedați în felul următor:

– dați click dreapta aici, apoi selectați Save target as

– rebotezați documentul salvat, din flasplayer-win.xpi în flashplayer-win.zip

– dezarhivați

– copy-paste cu fișierele flashplayer.xpt și NPSWF32.dll în folderul C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins.

– acum că aveți flash, dați clik pe linkul de la începutul acestui post

– profit!!!111

About The Author

32 thoughts on “I’m in love

  1. Mulțumesc pentru aducere aminte – îl uitasem (deși am flash) de când ascultam Nabucco împreună cu o colegă melomană și, după primul act, șefa noastră a cedat nervos și ne-a rugat să schimbăm ”aia”…
    Paranteză – am descoperit postul prin comentariul lui Pinocchio, ceea ce dovedește că Mahalaua nu sunt numai posturile – eu mă uitam după noile comentarii și nici n-am văzut că e un post nou. În primul moment m-am bucurat, pentru că citesc din urmă și de multe ori vreau să comentez ceva, dar mă gândesc că ar fi caraghios că s-a trezit cineva de-abia după, să zicem, 2 ani.

  2. Pt. sefii de jure ai acestui de blog:

    Vlad, daca ar fi sa iti urez ceva pt. anul viitor (cand voi posta acest coment, va fi deja 2011 la tine), ar fi sa incepi (sau sa continui) sa faci ceva bine.
    Apoi, sa vezi cam care ar fi regulile generale ale acelui bine si sa incerci sa le aplici in alte locuri.

    Desigur, pt. a face asta, iti va trebui putere a mintii, a spiritului si a corpului. Ceea ce iti doresc tie si alor tai (si ei conteaza foarte mult in ecuatia asta).

    Tapire, hai la multi ani, sa traiesti si sa fii iubit! Si daca poti, sparge-i un pic de helveticii aia:)

  3. Dom’le, ce să zic, foarte frumoase urări. Mulţumesc mult, aşa sper să fie, şi la mulţi ani şi dumitale.

  4. @diligentreader: aștept osu’… 🙂
    @lolablau: apreciez chestia serioasă. 🙂
    La toată lumea: dispar pt. o vreme, sunt obligat să vizitez cotețe vecine, alea. Acriturile mahalalei au teren liber, zic.
    🙂

  5. Si eu as incepe sa urlu la luna daca mi-ar cere cineva sa zic de atatea ori i love you!!!
    Thanks Lolablau.

  6. Cam săltăteț ritmu’, zic. Parcă nu merge la doftori, zic – decât dacă nu vrei să trăiești mult, alea.
    :))

  7. stiu k folclorul vrea sa fi fost o ‘fraulein’, da era de fapt ‘frau’. frau klein

  8. 1) Sa-i dam lui Vlad si neste Rahmaninov, zic :))

    2) Romica Puceanu – Romanian Gypsy Singer – hihi

    3) Aia cu on ira (aproape) totzi in raiu’ – parca ne si vad la karaoke, urland la luna intr-o mansarda cu parchetul dat cu petrosin

    4) B deComp, iutubul era subversiv rau?

    “This video contains content from S**y Music Entertainment. It is not available in your country”

  9. bre, da’ o tuica nu voieste nimeni?
    mai oameni buni, sa va fie un an maieutic, sa gasiti niste raspunsuri, sa gasiti si alte intrebari, si sa fie totu’ bine. nu va urez pace si liniste in suflete, ca nu ne-ar place zic io, dar sa fie suflete fara venin, ca-i acid.

  10. Da’ de Temistocle Popa, Tiberiu Olah şi alţii ca ei or fi auzit ăştia de la BBC3?
    Şi sper că între 15 şi 16 dau selecţiuni din muzica_corală românească_ca omul cult.

  11. Alexandru Palelologu povestea într-o “Serată muzicală TV” cum tatăl său îl sfătuise să înceapă ziua cu Mozart sau Schubert. Deh, oameni cu cultul şi cultura frivolităţii bine temperate.

    Eu, pe de altă parte, aş începe-o cu sunetul simfonic al lui Beethoven (încetişor, cât să acopăr muzica cu propria voce, fără efort, şi să mă aud fredonând). Pe la prânz, când vine primul val de oboseală-sastiseală, băgăm Beethoven puternic, nene, să vibrează făreştile! În loc de cafea. Iar seara, când se lasă întunericul, comutăm de pe personalitatea diurnă pe cea nocturnă cu ajutorul reflecţiei religioase a lui Bach.

  12. Daca e vorba de dragoste si preferinte/recomandari muzicale, imi permit sa intreb si eu pe Vlad: cum de se face ca nu ai link la TheChronicle ? (poate ca ai, dar ai denumit-o poate altfel si n-am observat eu).

  13. BBC Radio 3 is to regularly broadcast birdsong as part of its commitment to “slow radio”, giving its listeners the chance to pause and reflect.
    Nightingale “duets” will feature on evening programmes, with musicians playing in the Sussex countryside while the birds sing.
    At weekends, the Breakfast Birdsong segment will pair field recordings with an appropriate piece of music…
    http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-36201446?SThisFB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.