About The Author

15 thoughts on “Nigel Kennedy la Bucureşti

  1. Ha, intotdeauna am fost convinsa ca pretenele lui Nils Holgersson erau lebede. Deformare basmeasca (creca de la camasa de urzici cu doar 1 maneca terminata)

    Dedicatie pentru Trix!

    Dedicatie pentru Tapirul!

  2. @ Madelin:
    uau dedicaţia pt tapiru’ e marfă de-a binelea. asta e scena care m-a făcut s plâng când eram mică şi mă uitam la nils. cred că am vzt versiunea asiatică
    c mişto erau desenele de pe-atunci

  3. Nu, ca zice articolul cum ca bea mereu. Dar ce importanta are? e sanatatea lui. Eu am inteles ca a fost foarte bun concertul. si-mi pare rau ca nu m-am dus si eu. Ce au cantat si cum au cantat pare sa fi rimat cu ploaia asta obsedanta si sfasietoare de primaveri.

  4. Articolul ăla e de toată jena – mă bucur că s-a găsit cineva să îi spună că vorbeşte aiurea, eu m-am enervat şi am ieşit. Concertul a fost nemaipomenit şi, turmentat sau nu, Nigel Kennedy a cântat fantastic. Ca şi restul, de altfel.

  5. Irina, poate ne-am văzut la concert, cine ştie.
    Nigel Kennedy s-a lăudat că s-a turmentat, dar a zis că nu a putut să-i facă concurenţă lui Damian Drăghici. Probabil erau doar glume, pentru că interpretarea a fost uluitoare. Mă îndoiesc că cineva în stare de ebrietate poate scoate dintr-o vioară ce a scos NK duminică.
    Mi-a părut rău că publicul nu a reacţionat deloc la partea de jazz. Stătea lumea ca momâile. Nici măcar după ce NK a făcut mişto de el, zicând că e aşa de rece că un frigider e un cuptor prin comparaţie.
    La muzică populară a reacţionat toată lumea, s-au încins hore, etc.

    De asemenea, Damian Drăghici i-a înjurat din suflet pe fraţii lui, ţiganii, n-am prea înţeles de ce.

  6. Tot raul spre bine. Daca nu postam articolul ala aiurea de la metropotami, nu scoteam de la voi recenzii. Ian mai ziceti! La shakira o fost cineva? Ca ma bombane si acu’ Miruna ca la shakira n-am fost de ploaie da’ la matematica o trimit, prin ploaie…

  7. Vlad, nu ştiu dacă am fi putut, că eram camuflată sub 2 pelerine şi o pătură:) Dar e drept că la prima parte m-am şi ridicat şi m-am dus în faţă să dansez.
    Sunt sigură că şi “concurenţa” lui DD a fost o glumă, pentru că am văzut că atunci când a primit o bere de la NK, a aşezat-o pe o boxă când NK se întorsese cu spatele şi a continuat cu apă toată seara.
    Cu ţiganii lui povestea e aia cu facerea de bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.