Ieftiniri la Dumnezeu, de Paşti

Societatea contemporană e caracterizată de apogeul al sărăcirii spirituale din ultimul secol. Nimeni n-o poate nega. În plus, tot societatea contemporană ne-a amputat şi ritualurile care înainte ne fixau reperele în univers şi universalii. Nu se mai merge duminica la biserică, Sfintele Taine sunt opţionale, ştiinţa e singura şansă de obţinere a unor porţiuni de adevăr, mai bine ne apucăm de Yoga, etc.

Ei bine, societatea contemporană capitalistă de consum etc. şi-a dat seama că ne-a făcut un mare rău, şi s-a hotărât să ne dea spiritualitatea înapoi. Şi nu oricum: LA PROMOŢIE.
(Poza am făcut-o ieri. într-un magazin mare)


Promotie
Sărbători fericite!

About The Author

8 thoughts on “Ieftiniri la Dumnezeu, de Paşti

  1. Ba eu pot nega treaba aia cu saracirea spirituala (si chiar o fac). Nu e acuma timpul si locul sa aduc & sa dezvolt argumente. Doar o observatie: nu cumva in toate timpurile & locurile s-a crezut ca lumea se duce de ripa si ca ultimul secol ne-a adus in cel mai de jos punct al spiritualitatii? Ca tot ce e bun, frumos & etc a fost de mult?

  2. Ba eu pot nega treaba aia cu saracirea spirituala (si chiar o fac). Nu e acuma timpul si locul sa aduc & sa dezvolt argumente. Doar o observatie: nu cumva in toate timpurile & locurile s-a crezut ca lumea se duce de ripa si ca ultimul secol ne-a adus in cel mai de jos punct al spiritualitatii? Ca tot ce e bun, frumos & etc a fost de mult?

    Nu cred. AU mai existat perioade de libertinism,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.