Voodoorai

Sunt răcit oficleidă, stau singur închis în conac. Se pare că şi blogul meu e răcit, că dă un morman de erori şi eu nu ştiu cum să le repar. De pildă, dacă încercaţi să vedeţi posturi mai vechi, o să scrie greşit linkul şi trebuie să-l editaţi manual (să ştergeţi ce e în plus, adică fragmentul “%7Edogaruc/mahalaua/”.

Din frustrare, nu-mi rămâne decât să vă blagoslovesc cu nişte poze.









About The Author

29 thoughts on “Voodoorai

  1. o sa incep prin a updata wordpress-ul la ultima versiune – posibil sa take care of the problem.
    O sa pun in maintenace mode oana reusesc sa fac upgrade-ul

  2. Frumoase poze! Recunosc colturi ale Bucurestiului, ulite transilvane si malul marii, dar de unde este acea curte interioara andaluza? (Aaah, si va rog sa NU-mi spuneti “Pai din Andaluzia, chiar asa”!!)

  3. @Tapirul: multumesc mult.
    @ Pinocchio: speram să întrebi. E din Bucureşti. Culmea e că nu mai ştiu exact din ce parte a lui. E uimitor ce găseşti dacă te uiţi prin ganguri.

  4. Este superba poza cu “Teatrul de Vara” de pe undeva din spatele Casei Centrale a Armatei (Cercul Militar National). Este atat de inutila astazi, cand pana si cinematografele bucurestene se zbat sa supravietuiasca… Pacat ca acea zona este sufocata de masini si de trafic.

  5. chiar ieri studiam blocul rotund de pe strada doamnei, vazusem o fotografie pe un alt site, cu strazi si cladiri si imagini din Bucuresti 🙂

  6. Ce frumos!
    … poza cu garduri si culorile de cer…
    Stai in pat, bea infuzie calduta de tei, freaca tamplele si ceafa cu ulei aromat de ienupar, fa baie fierbinte (sare dizolvata) la picioare, mananca o chicken soup cu piper si ardei iute, apoi neaparat ceva cu scortisoara (cred ca o placinta calda cu mere ar face minuni).
    Blogul sa ia si el pastile de indreptat curand.

  7. Madelin, sărumâna. Voi respecta întocmai prescripţia, mai puţin uleiu de ienupăr, de care n-am găsit nici măcar în Amzei. Cât despre scorţişoară, plăcintă n-am. Merge vin fiert? 🙂

  8. blogul din pacate nu gaseste pastilele corespunzatoare 🙁

    Domnii de pe wordpress.org au fost intrebati de aceeasi problema deja, nu s-a primit raspuns. Am mai aruncat si eu o intrebare. (updatatul la wordpress 2.3 nu a rezolvat)

  9. Vlad, merge si eucalipt, si lavanda, si menta, tratament la aburi cu prosopul pe cap si capul in oala. Comprese cu otet de trandafiri. Frectie cu ulei de masline in care ai macerat frunze de dafin. Infuzie de usturoi. Repaos fizic in fotoliu (asta o stiu de la indienii Amish din America). Vitamina C si vitamina A. Vin fiert cu scortisoara si cuisoare.

  10. Madelin, sunteti constienta ca Vlad e medic, da? Sau poate va ganditi ca daca-i psihiatru, atunci… 🙂

  11. Dle A., incantata de cunostinta (de mult va citesc comentariile pe aici, dar cel cu locul magic a starnit ecouri … magice si prin sinapsele mele…)
    On topic: raceala nu este o boala ci o stare de spirit asa ca medic-nu e relevant, psihiatru-poate…

  12. blocul rotund din strada Doamnei a facut senzatie la vremea ridicarii sale, cum ca era prea modern si nu se incadra cu arhitectura…am avut ocazia sa intru intr-o minuscula garsoniera din el..era boema (si sa facem abstractie de faptul ca nu prea are bucatarie). gradina aceea m-a innebunit. unde o fi? ca tare m-as risca sa patrund prin efractie in ea…:(

  13. @Vlad:
    Acum, daca toata lumea incearca sa ghiceasca pe unde au fost facute pozele, sa nu fiu eu mai cu mot si sa-ntreb: terasa aia cu “Timisoreana” e de pe Blanari?

    @Madelin:
    Vai, va multumesc! Mi-au tanspirat palmele de emotie! 🙂

  14. @Madelin, Vlad:
    Ca nu ma poci abtine: se pare ca raceala nu tine de medecină, ci de Madelină, hihi!

    @Madelin:
    Si sa stiti ca n-o sa ma mai cititi mult, ca vaz ca Vlad iar mi-a castrat un comentariu. Ce ai, domnule draga, esti sunit, sau doar asa, ai un dinte impotriva siiţilor? 🙂 Macar de dragu’ Mangaliei puteai sa lasi aia acolo!

  15. s-a nimerit sa fie asta primul comentariu pe aici, si tocmai in primul nu se cade sa ma dau in stamba cu leac de raceala prea putin ortodox pt a putea fi scris aici……:)

    in orice caz, fa-te si bine si la cat mai buna citire

  16. @A.: De data asta, mă dau bătut, nu ştiu ce prostie am mai reuşit să fac de ţi-am stricat comentariul. Din cauza problemelor prin care trece blogul care filtrează cum vrea el comentariile, m-am băgat şi crez că am stricat… Îţi datorez scuze umile. Dacă îmi retrimiţi linkul, îl pun la loc şi să sperăm că filtrul nu se supără pe el.

    Cum leacul pentru common cold nu s-a găsit încă, orice leac e la fel de bun 🙂

    Departe, mulţumesc de vizită, sunt onorat şi încântat.

  17. @Vlad:
    Cam kharijit WordPress-ul asta!… Dar se brodi bine, ca ala de l-am trimes initial nu era cel bun, alt link voiam sa pun:
    “http://www.cs.uwaterloo.ca/~hzarrabi/praytime/audio/adhan/Shia/Moazzen-Zadeh Ardabili.mp3”
    Atentie, link-ul trebuie sa contina un spatiu, intre Zadeh si Ardabili!
    Am mai ascultat eu muezini si prin Dobrudja, si la Stanbul, dar atata patos n-am intalnit, ca la asta de mai sus.

    @Madelin:
    Malitie? Unde? N-am observat nimic, stati linistita.

    Ma’a salama!

  18. Chiar ca raceala tine de Madelina.
    M-am procopsit si eu, na!
    Ce eucalipt, ce usturoi si dafin, ce cuisoare si fotoliu, nici vin fiert n-am, nici placinta cu mere, nici fotoliu, nici poze.
    Hai sanatate!

  19. @A.
    Gracias de nuevo por sus valiosos avisos!
    Mi-as face eu o llauja dar nu stiu daca merge cu Mizilean Common (ca sa-l citez pe Vlad, again!) Red Pepper (p’asta nu l-am gasit pe Wiki, numa’otetu’).
    Cascabelul l-as incerca, de ce sa zic ca nu, for high sensations, si unde mai pui ca mi-ar trece si raceala si “as face si muzica” (make music not war! Ole!).
    Cand am vazut crotalul au inceput amintirile sa falfaie usor, eram mici si fericiti, vara, vacanta, gasca de copii pe afara, jucam jocul ala cu carti cu animale, oare serpii erau doi sau as? Nu mai stiu minte, vorba Mirunei.
    Ay, che dolor~!!! (in gat mai ales)
    “Ala” imi place mult…

  20. Nu-i rau. Teoria nodurilor fA.ce sa legi lantul amintirilor peste generatii ? Ciudat cum Hilbert pronunta anumite cuvinte cu aceiasi delectare pe care am simtit-o la Moisil “…aceasta este teorema lui Moooore…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.