Nu mai pot sa scriu posturi

Am incercat azi de doua ori sa scriu un post, si n-a mers. De ce naiba? Era un post cu povestiri orientale. Vreun filtru de spam ciudat? Când să public, mă întreba “Are you sure you want to edit this post: ” “? “.  Şi fie că dădeam No sau Yes, acelaşi lucru se întâmpla: postul meu dispărea cu totul. L-am rescris: degeaba.

În schimb, ăsta merge. Dar, atenţie, nu poci să-l mai şterg! Nu mă lasă. Merde. Mă scuzaţi, ignoraţi acest post. Mamă, şi ce post frumos scrisesem…

Mâine-s de gardă, aşa că poate în weekend să mai încerc să-l scriu.

About The Author

10 thoughts on “Nu mai pot sa scriu posturi

  1. Apare mâine sau la noapte. Gaseste tapirul pe unde s-a ratacit. Nu fii îngrijorat. Oricum, daca vrei poti sa-l pui si în comentar 😀

  2. strange… am testat si eu sa scriu si a mers, sa scriu si sa sterg. am crezut ca e de la pluginul ala ban, am incercat si cu si fara si a mers….

  3. nu stiu de unde se intampla, oricum, ce as recomanda este ca dupa ce scrii un post sa dai ctrl-A si copy inainte de a-l trimite, ca in cazul in care ceva merge prost sa poti sa dai paste intr-un word document
    sper ca e temporar

  4. Buna ziua.
    Daca va intereseaza efectul placebo, daca doriti sa stiti mai multe, daca aveti intrebari referitor la acest subiect sau daca doriti sa ne impartasiti din cunostintele sau experienta dvs. va astept sa va alaturati grupului yahoo Efect_Placebo .

    Va multumesc.

    Adrian

    Efect_Placebo
    http://groups.yahoo.com/group/Efect_Placebo

  5. Hai, ca daca tot nu poti sa scrii posturi, poate merge o cershetoreala de link, alea…(valabil mai ales pt tapirul, si cei din vizuina lui) Spun, declar si zic: [offtopic] Luati si propasiti asta:
    http://www.blegoo.com/28/o-initiativa-care-merita-sprijinita/
    Hai…acuma, astep castane si flit din toate directiile…:)
    N-am treaba cu initiativa, nu fac bani din asta, n-am adsens…pe scurt, NU SUNT IMPLICAT! Doar ca milog, pt linkuri, alea…nu la mine! La EI! Cred ca e unul din cele mai bune bloguri de sustinut asa ceva…blogul asta, zic. Hai, dati la cap…ca sunt cu mainile sus deja!
    PS Deja am ban din alte bloge emerite…nu ma costa nimica sa iau si de aici.

  6. Tapirul, multumesc, am pus un topic nou in sectia “Cafeaua de Dimineata”.
    Daca tu consideri ca trebuie reformulat/schimbat, te rog sa corectezi.
    Ontopic: posibil sa fie de la plugul WP-ban, mai ales daca ai folosit optiunea de “ban IP range”. Mi s-a intamplat si mie, am reusit sa dau ban la toata reteaua RDS, si cativa colaboratori la Blegoo s-au trezit pe dinafara… 🙂
    Normal ca tie iti merge, daca postezi din alt IP…dar pt Vlad poate fii diferit. Controleaza IP-lui Vlad, vezi daca nu intra intr-un range banat deja.

  7. pai am resetat wp-ban-ul de cand am pus bad behaviour-ul. Cred ca vlad nu mai are probleme acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.