Gogol

Am avut astăzi o idee genială deci care n-a mai avut-o nimenea până acum.  Ideea pentru acest post este simplă şi totuşi aşa de bună încât o să fiţi foarte surprinşi şi o să vreţi să o aplicaţi îndată şi pe blogurile dumneavoastră. Sunteţi liberi să o faceţi, desigur, doresc doar să vă amintiţi că eu am fost primul care am avut-o, azi, şi de fiecare dată când o folosiţi să-mi trimiteţi o vedere dintr-o locaţie exotică. Acum mă scuzaţi niţel, dar trebuie să-mă duc până la spital, fiindcă de fiecare dată când citesc cuvântul “locaţie” mă umflu tot, mă umplu de băşici care pocnesc după aia ca hârtia de ambalaj, mă prăbuşesc pe jos cu spume la gură şi în hohote isterice de râs şi am şi un fel de – PIPI –  sindrom La Tourette – VECEU –  doar că în scris, şi dacă nu ştiaţi – BĂSESCU – ce e sindromul La Tourette, e  –  ZOSO- un sindrom în care izbucneşti necontrolat – PATAPIEVICI – în imprecaţii şi cuvinte oribile şi- PÂRŢ  – nepoliticoase. Care eu altfel sunt un tip foarte nobil şi – CHIAR NU AI ALTĂ PLĂCERE DECÂT FUMATU – politicos.

Of, gata, m-am întors, mi-a trecut, deci acum să vă zic de ideea mea foarte bună pentru un post blog. Ideea mea este – şi acuma fiţi foarte atenţi că asta e foarte tare şi nemaiauzită – ideea mea este – sunteţi gata? – ideea mea este să vă spun ce searchuri pe Google au ajuns la site-ul meu! AŞA E CĂ E FOARTE TARE?????

Bun, deci, despre ce vorbeam? A, da, despre google.

Deci searchuri pe google care ajunge la mine, iar alături de ele comentariile mele la ele.

“poze cu Kant in pielea guala” – mamă de unde a nimerit ăsta la mine???

“dulce mahala” – HAHAHAHAHAHA

“Austausch mit seinen akademischen Zeitgenossen in Königsberg befunden” – befunden???

“cand se construieste aceelerator la Lehliu?” – mama ce proşti sunt ăştia.

“mircea badea facand spagatul pe doua scaune”

“vlade nu uita vrem pantofi din pielea ta”

“ce a ingropat pisica ceasu vaca si furnica”

“romica puceanu michael jackson”

“Perechea de valori efort unitar-deformatie specifica (constituind – în forma sa cea mai elementara – raspunsul stucturii pe o anumita treapta a solicitarii) reprezinta coordonatele unui punct aflat pe diagrama caracteristica a materialului din care este acatuita structura”

“mulce  dahala”

“romica jackson michael puceanu”

Cam atât. Acuma nu mi se mai pare aşa amuzant. Mai e si poanta aia, ca am scris Gogol in loc de Google in titlu, si cam atâta am azi.

About The Author

18 thoughts on “Gogol

  1. proba de microfon.
    Nu, asta nu e din Gogol, e test la un now plugin care cica te lasa sa editezi propriul comentariu, penturu o perioada predeterminata (am pus la 10 minute)

    Mai incolo: asa, am editat.

  2. Sărumânaaaa!
    Tapire, în dashboard, toţi userii au la comentarii avataruri haoiase, probabil distribuite cumva după IP. De ce nu se văz şi pă pagina principalîîîî?

  3. deh Vlade..poate ca oaresce tribulatii descalcitoare de gogoloi existential ne-au facut sa poposim pe aici, in mahalaua zicerilor tale, si nu doar o guguleala-leana asa cum ii vazui tu pre multi…

    si dupa ce-am descalecat pe aste taramuri… de povesti, am revenit iara si iara, tacut cetitor cu secundara incadrare eliadesca, caci mare-i bucuria si linistea gandului oglindit asa ca…

    – Cu plecaciune boier Stroescu! ( si nu e in sens peiorativ ci e neaosul pentru nobletea trairilor, gandurilor, culorilor si ceilalti fluturi ai mahalalei tale)

    PS Revin la bucuria tacuta de a te ceti caci am glasuit deja de doua ori si evanescenta devine vraja de o mai stric iara cu balbe ca cea de alaltaseara cand ma veseli atat de mult dracul cel frustrat ca am lasat arbitrarul imbold sa-ti multumeasca cu un stalcit noapte buna.

  4. Guest_902: ştiu că unii dintre oaspeţii cei mai de marcă au ajuns aici prin Google. Însemnarea de mai sus doar o glumiţă, m-am bucurat că m-am gândit la ea înainte de dadatroll. Cu plecăciune şi io.
    Tapire: unde, unde? S-a deschis mormântu?

  5. Vlad, ideea este într-adevăr genială. Nici nu mi-ar putea trece prin minte să te acuz de plagiat, dar trebuie să te anunţ că nu eşti primul căruia i-o trecut o astfel de idee straşnică printre urechi. Am găsit-o mai de mult pe blog-ul unui actor din Oradea. Nici de el nu ştiu dacă o fost primul. Dacă vrei, dau link.
    Cât despre vederi din locaţii exotice, trebuia doar să zici… 🙂

  6. Ginger, autoglumeam, într-adevăr. Aproape că nu ie blog care să nu aibă o rubrică cu căutări haioase google. Problema mea e că eu practic nu am căutări haioase, am numai “dulce mahala” sau “problema constiintei” sau “irina loghin” sau alte astfel de plicticoşenii. Atunci m-am gândit să-mi inventez singur nişte căutări google, aşa s-a născut acest post. Mi-e teamă că nici să inventez căutări google haioase n-am fost în stare 🙁

  7. Aici! Mulţumesc! După îmbrăţişare sper să îmi rămână oleacă lipici şi sclipici mirunesc cu tenta de madeline… Ma simt deja mai bine pe taramnul asta fermecat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.