Felicitare pentru cei dragi

Dragi mahalagii, cu ocazia Crăciunului care se apropie, vă oferim această felicitare originală, inedită, pe care, la rândul dvs o puteţi dărui celor mai mult sau mau puţin dragi. În viitor, veţi mai putea găsi aici şi alte minunate felicitări. PEntru varinta de rezoluţie mai mare, click pe ea, sau click dreapta şi “save picture as…”

Photobucket

About The Author

25 thoughts on “Felicitare pentru cei dragi

  1. nu ştiu dacă andrisanţii sunt şi cei pripaşiti prin mahala ca mine,  dar felicitarea e foarte simpatică şi m-a bucurat foarte tare. mulţam!

  2. alt.L, odată ce ai călcat prin mahala, eşti mahalagiu şi procedura de exmatriculare e iCStrem (copirait dl Corn) de complicată. Aşa că sigur că faci parte din andrisanţi. Cu plăcere!

  3. E drept că eu intenţionasem o felicitare înspăimântătoare. Mi-a eşit, din păcate,  simpatică. Pentru un moş înspăimântător, referinţa obligatorie rămâne Gavagai.

  4. *LOL* Vlad, multumesc, asa o felicitare n-am mai primit pina acum: M-a dat gata. Sunt in extaz.

    De Mos Niculae am primit doi Mosi de ciocolata: Unul e Nikolaus, ala care aduce cadouri (cu un plural minunat, der Nikolaus-die Nikoläuse, care suna ca die Laus-die Läuse, adica paduche-paduchi) si celalalt e Krampus, care aduce batzul. Pe Krampus l-am mincat deja, ca prea se uita urit la mine de pe birou. Pe Nikolaus o sa-l maninc in curind si pe el, ca nu-mi place culoarea: e mov ca vacile elvetiene.

    Urmatoarea felicitare sper ca va fi cu Henri Purcel?

  5. Ardei iute in mahalaua pragheza? Multumesc, dragut.
    Nu vi se pare ca a devenit Craciunul morbid? Il domina groaza stirnita de clovni. Visele cu brazi de Craciun in plina vara sint un leitmotiv al cosmarurilor mele.

  6. Vlad,

    Haios mosulet, simpatica felicitare.
    Dar am si eu o intrebare: dintele lipsa ca dintele lipsa, dar ce-ai avut cu degetele?

  7. Andreea, există o regulă nescrisă în lumea cartoon-urilor comice, şi anume că personajele pot avea maximum 4 deşte la fiecare mână. Poţi verifica, la Mickey Mouse, Pif, etc. Nu ştiu de ce regula asta – chiar, ştie careva? – dar eu mă supun.

  8. Eu îţi mulţumesc, dacă nu mă întrebai dumneata, mă complăceam în ignoranţă, şi n-aş mai fi aflat poate niciodată de ce are Mickey Mouse doar 4 deşte.

  9. Sidon, nu m-am gândit că moş Crăciun ar semăna cu un ardei iute, şi Praga cu Ferentariu, dar da, acum că spui, chiar că.

  10. Vlad! Sărbători fericiţi şi la matale! Fă în continuare cinste  regimentului stroescian! Mă bucur mult şi tare că am descoperit mahalaua şi că apoi am văzut atârnând numele tau şi în blogroll-urile altor prieteni blogg-agii. Bucură-te de ce ai şi de ceai! S’troeşti!
    Ginger
    PS Pentru la anu’, dacă vrei, adă-l pe Moş la mine la facultate că îi punem gratuit, sau cel puţin ieftin, la loc incisivul lateral .

  11. Giner, sărumânaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Şi aşişderea! Dar cu dintele, sunt de acord doar dacă îi puneţi unul de aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.