Dr.Scaraoţchi şi Mr.Chowchow

Sâmbătă dis de dimineaţă, cu rolele prin Tineretului, pe lângă lac. Parcul e practic gol, doar un domn cu barca curăţă alge. În barcă, lângă el, un Chow Chow de toată frumuseţea.

Ceauceau

Ceva mai sus, ce să vezi, nişte câini mbagabonţi lătrau de zor pe malul lacului.
– Hauliu, zic eu, ăştia dacă se repede la noi şi cădem de pe role direct în lac? (Ştiu ce vorbesc, o dată am căzut de pe role fiind atacat de un şoricar).
– Noo, stai liniştit, zice ea. Nu cu noi au treabă. Au ce-au cu Chow Chow.
– Ce-ai zis?
– Au ce-au cu Ceauceau.
– Haa, ce frumos, pot să pun pe blog?
– Da.

***

Ceva mai târziu, făceam cumpărături la supermachet în Ferentari. Am cumpărat şi dezonorant de veceu, că nu mai aveam. Din păcate, nu m-am uitat la firmă decât mult prea târziu, acasă. Scosei eu din sacoşă dezonorantul de veceu, şi în acel moment un nor negru se lăsă peste soare, femeile începură să ţipe, copii să plângă, şi pălălăi mari de flăcări începură să iasă din pământ, în timp ce un râs inuman, rău, umplu cu ecourile sale veceul.

Ia priviţi ce produs îmi cumpărasem.

Muahaha

Acum mi-e frică şi să mă duc la baie. Să văd cât mă mai pot abţine.

About The Author

9 thoughts on “Dr.Scaraoţchi şi Mr.Chowchow

  1. Bineinteles, Sarsaila are caile lui de trecere in lumea noastra.

    Stii ce s-a intimplat odata? Poveste adevarata din Tel Aviv, zice-se: Gospodina gaseste nu stiu unde in casa un gindac. Tzipa, zbiara, il ia cu farasul, il arunca in WC, pe urma vine cu un dezonorant si omoara ce mai ramasese din gindac. Barbatul vine acasa cu tigarea in coltul gurii, se duce la buda, se aseaza, se usureaza, arunca chistocul in WC, totul explodeaza sub dosul lui. Gospodina disperata cheama Salvarea. In final, bietul om s-a ales nu numai cu fundul prajit, ci si cu o mina rupta, pentru ca brancardierii au ris pina cind l-au scapat cu targa cu tot pe scari in jos.

    Inutil sa mai spun cum se numea produsul cu care grospodina omorise resturile de gindac in WC.

  2. Pinocchio,

    Asta imi aminteste de cum povestea o doamna ca se dezinfecteaza WC-ul: se toarna detergent si clor, se clateste cu spirt si apoi se da foc. 😀
    M-am crucit!

  3. Sint convins ca resturile de clor au dat flacarii o culoare cu totul si cu totul feerica. Si, in sensul celor spuse mai sus, e foarte bine ca te-ai crucit, probabil ca asta era si scopul doamnei.

  4. solicităm pe această cale noii drepte şi altor lobotomizaţi (am zis corect, dom’ doctor?)să organizeze urgent ceva mitinguri, unde să se ardă drăcovenia şi să se spargă cu barosul infamele bude spurcate deja de către aceasta :))

  5. dezodorant de veceu, ştiu io şi mai bine (fără cioace): se ţine un cutie de chibrituri în dulăpior în vece, şi după ce aia, aprinzi un (1) băţ sau doo (2) beţe, în fcţ. de …în funcţie. Se flutură băţul, cu un gest ritualic, începând cu în jurul tronului (să alungi duhele rele), şi apoi în sus spre tavan să prinzi orice urmă de spirit rău şi urât.

  6. … încerc să îmi imaginez şi nu prea pot, un neneuşurându-se şi aruncând mucul de ţigară în vece while still siting…l-a strecurat aşa pe supt o bucă? …sau alta, se aşezase deci cu ţigara în gură, se înţelege că a fumat în timp ce… unde scutura fumul, tot aşa pe supt bucă, sau printre? (nu-mi imaginez bărbatul care să duca o ţigară aprinsă aproape de cele sfinte…)…şi dacă scutura scrumul altundeva, de ce nu a aruncat şi mucul tot acolo?…
    Dileme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.