Postul ăsta puteţi să-l săriţi

Se termină rezidenţiatul dupe care sunt pe liber,  două luni până la examen şi nici vorbă să mă poci concentra ca să-nvăţ, niciun răspuns din Franţa, imposibil să-mi imaginez viitorul pe termen lung. Ar fi cazul să se întâmple ceva, merde. Poate redactorii vreunei reviste uşoare mă remarcă pe blog şi mă angajează. Fac o cafea decentă şi îmi place să dau cu mătura.

About The Author

15 thoughts on “Postul ăsta puteţi să-l săriţi

  1. Daca faci cafea decenta si iti place sa dai cu matura mai ai o varianta :poti sa fii sotie.

    Comentariul asta puteti sa-l sariti.

  2. 🙂
    e misto perioadele astea, cu fiecare dimineata mai depresiva e mmmai clar ca ca tre sa se intample ceva.

    mai ales cand te gandesti ca din partea-ti, perioada asta puteai s-o sari. atuncea, ce-o fi insemnand asta, ca ti se tranteste in fata si tre sa pasesti pan ea?

  3. Aveam eu o banuiala, mai ales de cind cu TACERE TACERE. Asta e, RSSurile trimit variantele initiale ale posturilor, nu si modificarile 🙂

    In alta ordine de idei, Vlad, da-mi voie sa te consolez spunindu-ti ca viitorul pe termen lung este in general greu spre imposibil de imaginat: chestie de definitie. Iar in cazurile de exceptie in care e usor de imaginat: Vai ce plictiseala.

    Altfel, in virtutea ideii dupa care domnu’ Inginer se intreaba de ce n-a inceput el sa lucreze “pe lumea cealalta adica a treia” cu vreo doua-trei luni mai tirziu, timp in care sa fi mers in concediu cu mine in Romania, de ce nu varianta simetrica? Vino pe’aici, adica, te primesc cu bratele si camera de oaspeti larg deschise. Daca tii neaparat, poti sa dai si cu matura; nu stiu sigur daca am vreuna, dar la nevoie cumparam, hihihi.

  4. Nu stiu ce ganduri ai tu cu frantujii aia, dar pentru ca si eu sunt in between jobs, poate ne iese din condei vreun proiect creativ, vreo ONGisitca..eu am inceput un brainstorming…

  5. Martha, mi-e teamă că n-am făcut (parte dintr-)un ONG în veaţa mea. Şi ce, din ONG-urile astea se poate trăi?

  6. Dacă oi pleca (ceea ce e din ce în ce mai puţin probabil), promit să încerc să scriu pe blog. Dacă nu, mă voi asigura că las în urmă o stafie, ceva, care să scrie în locul meu.

  7. Se poate trai, ba cu putin noroc chiar comme un petit bourgeois:), dc ai o idee buna si multa energie…scriem proiecte, accesam linii de finantare…hmmm, am putea incerca sa salvam ceva: o idee, un mod de viata, un loc care sa merite, niste oameni mai putini norocosi…ce zici, ai vocatie de salvator?!

  8. Ma mir. La cate persoane din jurul meu au nevoie de tratament psihiatric, as zice ca vei avea de lucru.

    Varianta 2. Pune si tu neshte reclame pe blog, noi dam click pe ele si tu iei banii de la Google.

    Pe mine poti conta. Mi-am terminat analiza personala, deci pacienta nu mai pot fi, insa click dau.

  9. LoRE,

    Problema nu-i ca n-ar fi pacienti, ci ca este foarte greu pt un proaspat medic specialist sa-si gaseasca post (in toate specialitatile) pt ca acestea se ocupa pe alte criterii decat cele legate de competenta.

  10. Ciudat, eu in timpul rezidentiatului nu beam cafea aproape de loc. Poate de vreo 2 ori pe saptamana. Aici in Norvegia vad ca m-am obisnuit sa beau o cafea instant (ca nu mi-am luat tractir, chiar asa ii zice aici masinii de facut cafea, kaffee trakter)in fiecare dimineata si poate ca este prea mult pentru mine, in ultima vreme mi-am luat espresso (na, recunosc, sa fac si eu pe “italianul”), dar vad ca-mi dauneaza la anxietate si nervi, cred ca ma las. Nici D. nu bea cafea regulat si se duce mereu la sala. Adevarul e ca arata mai bine in realitate decat in poze, are umerii aia lasati asa ca sportivii, ma rog, asta nu are nici o importanta on topic, scuze pt. tangenta. Important e ca nu bea cafea, nu bea alcool, nu fumeaza, ar trebui si altii sa ia exemplu de la el ce se mai autoflageleaza saracul, asta i se trage precis de la “catholic guilt”.

    Deci, (broke)back on topic, Vlad, eu cred cu tarie si sinceritate in aptitudinile tale de jurnalist, insa trebuie sa devii mai curajos, gandeste-te si tu la corespondentii de razboi (vezi ca am link si la astia parca pe Petrol sau pe De Straja, oricum pe ultimele doua am cuvinte cheie misto, m-am mai rafinat si eu in ultima vreme, nu dau numai definitii din wiki, il am chiar si pe DH Lawwrence imbracat in Lawrence of Arabia) (Nu-mi fac reclama la blog, doar comentez cu auto-satisfactie si mandrie). Deci, curaj, si posteaza topicul ala pe care ti l-am sugerat cu Cartarescu, ca precis ca asa o sa devii un jurnalist adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.