About The Author

19 thoughts on “1; 2

  1. am scris un coment si a disparut. bref, e facut de gavagai, pe care nu il cunosc, imitand pe borges.

    si mai ziceam de faza cu metrourile de dimin. ca eu am fost serios. dar ori nu te-ai prins ori ai ignorat voit.

    oh, well…

  2. Iartă-mă,a trebuit să şterg postul (nu văzusem că comentase cineva) şi să-l re-public,probleme tehnice.

    Am recitit comentariul în care mă întrebai de metrou, recunosc că sunt aşa de varză că prima dată nu am percutat. (De altfel, ca să mă mai suportaţi, trebuie să fiţi foarte indulgenţi.) Nu am un program de mers cu metroul, e total haotic în ultima vreme. Mai nou, merg cu el şi la sală, ceea ce poate fi oricând între 8 AM şi 11 PM. Da dă ce?

  3. WE, haaa, acum m-am prins! Să ştii că io când umblu pe stradă, nu sunt deloc atent în jur.

    Ştefan şi WE au dreptate amândoi.

  4. stefan: sincer, nu am citit cu atentie blogul lui gavagai, dar, da, fiind dzeu ales al nepalului, face ID. pe de alta parte, din ceea ce am citit – si asta a fost un argument sa nu trec prea des pe acolo – e cam antireligie and stuff. adica, face un ID anti-religios, ceea ce, da!, este un catch 22:)

    ceva-ceva m-am prins si eu. sunt eu tont, dar nici chiar asa:)

    umm pt ceilalti – am stat nici macar 1 sapt. in romanika, poimaine plec spre alte locuri. asa ca de aia nu am batut toba (in slaba ipoteza ca cineva ar fi vrut sa bea o cafea/ceai/suc/bere/etc.

  5. M-ai dezamagit.
    Am crezut ca te citesc de prea multa vreme ca sa ma pot insela in privinta gusturilor tale.
    Dar o sa te citesc in continuare.

  6. T., ascult şi manele, şi mă uit la Mircea Badea.

    WE, nu cred că blogul lui Gavagai e unul de opinie sau de militat pentru ceva. Cu alte cuvinte, dacă Gavagai scrie chestii anti-religie, iar tu eşti pro-religie, nu e cazul să te superi. Dar e adevărat că, la primele contacte, poţi să fii rău de tot deconcertat. Eu sunt şi acum, deşi blogul lui a fost printre primele pe care am început să le citesc. (Via Ştefan). Dacă e să citeşti ce scrie, suspendă-ţi temporar neîncrederea 🙂

    De fapt, mie mi-a picat faţa pe jos când am văzut tema (trebuie să recunoaşteţi că e cea mai frumoasă temă de blog vreodată făcută), că posturile le ştiam în româneşte.

  7. hmmm… primul post contine o falsitate matematica: “but the number of words is finite. This means that the sum of all possible word-combinations is finite.”.
    Exemplu: fie un limbaj cu doar 2 cuvine: d si n. Pot sa fac o combinatie de cuvinte infinita (dar numerabila, e adevarat, dat totusi infinita), asa:
    dndndndndndndnd….. (repetat la infinit)
    ddnddnddnddnddn…. (idem)
    dddndddndddnddd…
    ddddnddddnddddn…
    …..
    si asta la infinit. Si bineinteles nu e singura combinatie posibila, pot sa fac si
    dnddndddnddddnnnnndndndndnnddndndndnnddn etc

  8. Draga Vlad, intai de toate tin sa-ti transmit multumirile Deliciei pentru aprecierile la adresa temei.
    blogul cu pricina e facut de google translator. ideea a fost a Deliciei, care avea nevoie de un lipsum (dummy text) pentru o tema de WordPress. as putea spune, pe buna dreptate, ca n-am nici in clin, nici in maneca, cu fictiunile. dar, cum Delicia se descurca mai greu cu romana, si cum angajatii de la google translator au cu siguranta lucruri mai utile de facut, am sa incerc sa ofer cateva raspunsuri.
    primo, Delicia e alta persoana decat mine. io am banuit uneori ca toti oamenii sunt eu, dar am avut motive sa ma lecuiesc de asemenea credinte. am fost deci nevoit sa accept ca Delicia este altcineva.
    secundo, nu cred ca persoana si softul care-au facut blogul ala au incercat sa-l imite pe borges. ‘fictions’ e un substantiv comun care denumeste ceva foarte precis, si n-are nevoie de conotatii pentru a-si face treaba. dupa cum spuneam, nu e vorba decat de un “lorem ipsum dolor sit amet…” care, intamplator, spune minciuni; e de mirare ca-l ia cineva in serios.
    PS tiiii, habar n-aveam ca sunt anti-religios. sarumana. in aceeasi ordine de idei, WE avea un blog despre folclorul nordic?

  9. Vlad, nu e vorba ca e anti sau pro religios (de fapt o discutie despre asa ceva in astfel de termeni mi se pare stupida), ci despre cum vorbeste.
    Adica, pe scurt, nu e vorba de ce ci de cum. si, na!, nu poti sa faci ceva in gusturile omului.

    sa nu uit: nu sunt nici pro si nici anti religie. penca vezi mai sus.

  10. cre ca e corect, c. tre sa il intreb pe lectorean, eu am uitat complet aproape algebra.

    dar pt. fanii acestia borges da bine la discutiile de la ceai. s-a scris totul blabla fantomite de carti etc. ei, vezi, de aia imi place mie literatura saxona. are vana in ea, nu este atinsa de autosuficienta. nu ca borges ar fi fost atins de asa ceva…u know what i mean, i hope=)

  11. vreau sa ma fac extraterestru si sa ma multiplic.
    cand se vor termina toate extraterestrele, trec la pamantence. au auzit ca sunt foarte proaste.

    subtil, ma voi da pamantean ca nu cumva sa nimeresc 2 gauri in loc de trei. rusine sa-mi fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.