This is it

M-am trezit că zic cuvintele astea Michael Jacksoniene fără să vreau, de dimineaţă, pe când mă spălam pe dinţi. (Motiv pentru care a ieşit mai curând “Jiş ij ici”.)
Mă apropii vertiginos de un punct dincolo de care capacităţile mele de a prevedea viitorul pur şi simplu nu mai răzbat. Peste extraordinar de foarte puţin timp, cu siguranţă mai puţin de o lună, vine o vreme care despre care nu ştiu absolut nimic.
Jiş ij ici, folcş. Ştei in taci, jiş şugi be intreşting.

About The Author

25 thoughts on “This is it

  1. And even if you see them,
    and they ARE blue,
    they must also
    be flying

    intzeleg io de la tapir.
    Intrebarea e, insa: is it really DRAMATIC?

  2. Al Thapir: I’ll smoke what you’re smokin.
    Vera, it pretty dramatic, good thing it ain’t tragical.
    Ana: ugh, i prefer cockroaches, thank you.

  3. so very sorry, but google only found singing spiders. I can also recall some singing fleas (not ‘sore’ could’v been circus ones) and I’m certain about the frogs…No singing cockroaches yet:P

  4. Vlad, daca te incalzeste cu ceva, eu nu mai stiu de vreo 4 ani ce’o sa fac luna urmatoare. Si totusi prevad un viitor luminos 🙂

    Iar inainte de asta stiam perfect ce o sa fac luna urmatoare si asta ma deprima teribil 😀

  5. Vladule, zic subcese aici deoarece o persoana necunoscuta dar tare draga mie(m-am gandit mult la aceasta persoana aseara) tocmai se bucura de telefonul meu cam de ieri de la pranz. Eh, sa-i fie de bine. Asa ca-ti tin pumnii pt zilele urmatoare iar cand te saturi de stiinta si poposesti pe net da-mi si mie un mail cu numarul dumitale de telefon daca ai placerea, ca-s in curs de refacere agenda.

  6. felicitari dalv, am tot vrut sa-ti dau un sms dar din conditii tehnice n-am reusit.
    la mai mare, la mai multe!

  7. Nup. Dar am primit un telefon interesant la mai puţin de 24 de ore după ce scriam acest post. Cum spuneam, kip in taci, ar putea fi din ce în ce mai interesant.

  8. Maical nu era fat, de tapiru nu mai stiu ca nu mai da cu poze de cand cu svitzera. Da de cantat stie, aferim!

  9. Cu multa placere. Mai dau cu botu’ umed pe aici, da mi se pleostesc koarnele cand e vorba sa tastez. Apreciez continutul, though.

    Just go with the flo, my feeling is you’ll be just fine.

  10. Hm, încep să fiu şi io mai 8imist. De încheiat, lucrurile se încheie destul de bine. Mai rămâne să vedem cum or începe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.