A mai trecut o lună

E momentul pentru o NOUĂ POSTARE PE DULCE MAHALA!!!111

Ce să vă mai zic? Doar câteva lucruri.

– Ieri m-am dus la serviciu cu trotineta, străpungând curajos cețurile. Azi am o febră musculară de zile mari. E greu, e tare greu să mergi cu trotineta.
– Am blocat accesul lui google aici, să fim mai intimi, așea.
– Plănuiesc o carte mare despre un poet nebun din Mangalia. N-o s-o scriu, însă.
– NU SUNT HIPSTER! Credeam că sunt, toată lumea îmi zicea că sunt, dar am fost în club Eden să particip la lansarea ultimului Stephen King. Să vezi acolo hipstereală frate. Pe lângă ăia, era un babalâc sclerozat și scorțos.
– Mai citesc facebookul din când în când în când în când, și mă uluiește și pe mine, ca și pe voi, cum a luat-o iar lumea razna cu alegerile. Da, alegerile sunt superimportante, dar nu atât de importante încât să îți insulți verișorul, de ex. Mi-e și frică să zic ceva, de exemplu că am mâncat sarmale la prânz, poate fi interpretat.
– Mi-e tot timpul somn. Tot timpul. De mult n-am mai dormit ca lumea.
– Îmi pare rău că am ratat o bere cu B. de Comp. din cauza rutinei mele stupide și a ploii.
– Mi s-a oferit ocazia să lucrez, două uichenduri pe lună, la Constanța. Am refuzat – e greu cu copiii. Dar pentru o clipă fantezia de a vedea de două ori pe lună marea, catargele, vântul nestingherit (bine, ăla nu se vede, se simte) m-a luat cu asalt. Cu regret o dau înapoi la ghișeul de fantezii. Asta chiar îmi plăcuse dar nu e de nasul meu.
– M-am uitat la toate episodele din #nimicnou. Un serial foarte elitist.
– Cam atât. Mai scriu și mâine dacă am ceva cu totul irelevant de zis.

About The Author

1 thought on “A mai trecut o lună

  1. Sa stii ca in ultima vreme am vazut multi cetateni pe bicicleta sau role. Este o alternativa verde si economica la mersul cu masina. In plus, cu bicicleta la rolele nu ramai blocat in trafic ci ai drum liber peste tot pentru esti mult mai mobil.
    In privinta trotinetei, am cativa copii de scoala generala care au ceva trotinete cu roti foarte mici si cadru din metal si cu care se chinuie sa distruga bordura din parcare. Cred ca-mi iau o prastie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.