Altă felicitare pentru cei dragi

Cum v-am obişnuit, în preajma Sărbătorilor, Dulcea Mahala vă oferă un cadou la modă. Nu ne dezicem nici de data asta, şi vă prezentăm felicitarea originală de mai jos, pe care o puteţi oferi celor dragi. Dacă nu am spus deja, e originală, adică am desenat-o chiar io. Daţi click pe ea, sau daţi click dreapta şi apoi „Save target as…”.
A, şi Dulcea Mahala vă urează Sărbători Fericite!

Photobucket

19 comments

 1. yol says:

  Constat ca: a)a disparut casuta sau s-a mutat in spatele iepurelui (daca nu cumva susnumitul scoate fum pe coada); b)privirea iepurelui este la fel de miotica, asadar inca nu e vorba de angoasa desi morcovul e la fel de mare; c)era sa treaca si a doua zi de Paste si sa nu zic ultimul banc sec pe care l-am auzit, care e cam asa: „Ce face un cal intr-un lan de canabis?”.. Banuiesc ca ai ghicit – Paste fericit 😉

 2. Vlad says:

  😀

  [Nota: Yol a asistat la desenatul live al iepurelui. În desenul original, era şi o căsuţă, care se vedea ca prin ceaţă. Scannerul nu a văzut-o].

  Sărbători fericite şi dumitale, Yol, şi bine ai venit în Mahala (pt prima dată, din câte ştiu!)

 3. yol says:

  Pt prima data verbal (sau scriptic, ma rog). Dupa cum ti-am mai zis, functionez din cand in cand ca lurker 😛

 4. yol says:

  Asaaa.. M-am dus eu in baie sa meditez un pic si am ajuns la urmatoarea concluzie: ai dreptate. Sunt Extraordinara, Fenomenala, Mirobolanta. De exemplu, unul dintre lucrurile Extraordinare pe care le-am produs azi au fost niste stranuturi peste suta de decibeli, de s-au zguduit geamurile (si aici vorbim despre termopane, ma intelegi).
  [Nota: Multumesc, dar daca insisti in nota asta o sa ma rusinez si iar nu o sa mai pot scrie nimic vreo doi ani. Si as mai putea sa zic ca multumesc eu pentru permisiunea de a deveni mahalagioaica, sper sa nu ma apuce procrastinarea si sa ma tina].
  Somn usor 🙂

 5. Pinocchio says:

  Eh, a trecut. Si eu am pascut fericit. Toata duminica am mincat numai salata. (Iar seara, cind s-a intors domnu’ Inginer acasa, am pascut sticla cu vin rosu pe care am cumparat-o la Otopeni. Nu, nu era cu Dracula.)

 6. Vlad says:

  Bună, Simina, ce mai faci tu?
  Din păcate, nu mi-am luat, finanţele mele sunt cam la limită în ultima perioadă.

Lasă un răspuns