About The Author

18 thoughts on “RAHAAAAA!

  1. Oare ce o să se mai întâmple? DE ABIA AȘTEPT!

    (Observați că pot să-l fac pe HP și din alte unghiuri, chiar și în mspaint!)

  2. SI IO!

    Ce chestie domne’, imi dadui subit seama ca pe blogul asta se intalnesc cele mai multe persoane pe care le iubex. Chiar iubesc. Vizibile *si* invizibiile.

  3. Bine, dar şi acum ochiul stâng e mai mare, şi nu se mai poate aduce argumentul perspectivei! Şi de ce are globii oculari fisuraţi? L-a bătut vreo gospodină cu făcăleţul?

  4. globii oculari creca sunt injectati (cu sanje, adica) nu-s fisurati. iar asta din cauza stresului, opinez tot io.
    mie-mi place floarea. cum emana ea calm si detasare in fata implacabilului…

  5. Nu ştiu, eu n-aş vorbi de implacabil. Mie mi se pare că Purcel se aruncă spre floare s-o îmbrăţişeze. Iar o îmbrăţişare n-aş numi-o “implacabilă”, că mă duce cu gândul la Judo. Şi uitaţi-vă la floare cum, la rândul ei, i se oferă lui Purcel neînfricată, statornică, cu petalele larg deschise! Cât abandon de sine la cei doi îndrăgostiţi! Ce poftă au unul de celălalt! Sunt singurul care simte frenezia, dorinţa explozivă ce răzbate din imaginea asta?

  6. A., eşti oftalmolog? Că aşa s-ar explica de ce te tot uiţi la ochi, dar nu observi că am uitat să-i fac coadă.

  7. Vlad, ba am observat, dar mi s-a părut mai bine aşa, îi pune foarte frumos în evidenţă punctul acela unde se întâlnesc fesele, care-mi place mie atât de mult la o femeie.

    Şi-acum, cinstit: tu când te uiţi la o femeie, te uiţi mai întâi la noada ei, sau la ochii ei? Aaah, sacrele vertebre sacrale!

  8. MADELIIIIIIN! Madelin, vedeţi şi dumneavoastră ce văd şi eu? Avem steluţe, iuhuuuu! Fraerilor care voi nu aveţi! O singură chestie mă şucăreşte: ce-a făcut Dilly de să merite şi ea? Băi, nene, adică e pe pile? Adică eu înţeleg că Nobelul pentru pace şi cel pentru literatură se dau cum se dau, dar nici măcar pentru comentarii pe blog nu se pot da steluţe pe bune?

  9. Aşa frate, fă-mi reclamă!“Dă-i ‘nainte cu tupeu”, după cum se cânta acum vreo 10 ani!

    Deci, uite care-i adevărul: evident că observasem încă dintru început lipsa codiţei, dar m-am gândit că dacă ţi-o semnalez, distinsele cititoare ale acestui blog vor crede că eu aşa obicinuesc în general, să mă uit la fundurile femeilor. Nu că n-ar fi adevărat, dar dă prost la imagine. Aşa încât prefer să fiu genul care pretinde că “ah, ce mâini frumoase ai!”, “privirea ta îmi dă ameţeli”, vrăjeli din astea. Bun, ţi-e clar că eu tot la ţâţe şi la cur mă uit, că la asta se reduce până la urmă orice femeie, dar nu face să sari la mozoleală de la prima întâlnire! Puţină distincţie, ce pizda mă-sii!

  10. Păi, de unde? Că n-ai nicio stea.

    Şi am o întrebare serioasă: ce reprezintă avatarul tău? Pare a fi o pasăre stând în picioare, cu aripile desfăcute, privind spre stânga ecranului (se distinge ciocul scurt), înconjurată de o coroană nu de lauri, ci de pene. Dar atunci… ce e chestia aia… care porneşte din acelaşi punct unde se termină trunchiul şi încep picioarele? Seamănă cu o… în fine… mi-e cam jenă… s-ar părea că e un mascul, ca să zic aşa… şi în călduri, în plus. Ce-ţi veni să pui aşa o poză?

  11. Domnule A., zau imi pareti oPsedat oarescum… Pai, aceea e o coada, daca nu ma inseala vederea, ea fiind pozitionata diametral opus ciocului scurt pe care l-ati semnalat. Veniti-va in fire, naibilui!

  12. Am cam lipsit in ultima vreme, si nu inteleg despre ce e vorba in propozitie. Sa merit ce?Inteleg ca e de bine. Daca e asa, eu merit.Apunct, stai jos si taci. Mainile la spate.Nu pe blog se spune la ce te uiti la femei, ci in intimitate(cand, da, o femeie nu asteapta sa-i spui ce suflet frumos are). Asta inseamna ca-ti lipseste intimitatea cu o femeie. De-aia tot strigi p-aci.

  13. Ar fi ceva şanse, cu atât mai mult cu cât în franceză văd că se cheamă “mésange à longue queue” (chestia cu “longue queue” confirmă exact ce ziceam, dacă mă-nţelegeţi 😉 ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.